Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„M Capital“ įsigijo draudimo brokerių bendrovę „Giantus draudimas“

Vienas didžiausių Lietuvos gyvybės draudimo tarpininkų „M Capital“ įsigijo draudimo brokerių bendrovę „Giantus draudimas“. Šis sandoris leis įgyvendinti „M Capital“ plėtros strategiją: šiuo metu įmonė užima 10 proc. Lietuvos gyvybės draudimo rinkos, o nuo šiol bus siekiama suteikti daugiau galimybių verslo klientams, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Rytis Kriūnas ir Gintė Leksienė
Rytis Kriūnas ir Gintė Leksienė / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 1 Verslas

„Mūsų įmonei tai yra naujas brandos etapas. Savo sukauptą patirtį ir turimus resursus galime panaudoti ir verslo sektoriuje, sukurdami naują rinkos aptarnavimo standartą, kokį jau pasiūlėme B2C gyvybės draudimo sektoriuje. Norime padėti žmonėms tvariai valdyti savo asmeninius finansus, siūlydami finansinę edukaciją, gyvybės kaupiamąjį bei investicinį draudimą ir papildomai kitas draudimo rūšis. Tikimės taip sukurti dar daugiau vertės, o įmonės „Giantus draudimas“ įsigijimas leis sparčiau augti abiem įmonėms“, – apie įsigijimą pasakoja Gintė Leksienė, „M Capital“ direktorė.

Sandorio vertė nėra atskleidžiama, tačiau pranešama, kad bendrovės nebus jungiamos – „M Capital“ taps motinine „Giantus draudimas“ įmone. Tai leis klientams pasiūlyti daugiau pridėtinės vertės teikiant paslaugas, kurios reikalingos kiekvienam žmogui, siekiančiam efektyviai valdyti asmeninius finansus. Taip pat bus siekiama plėstis į verslo segmentą, išnaudojant „M Capital“ klientų pritraukimo per edukaciją modelį ir „Giantus draudimas“ turimą klientų bazę.

„Giantus draudimas“ vadovas Rytis Kriūnas teigia, kad naujosios partnerystės tarp bendrovių nauda yra abipusė: „Šis strateginis įmonės žingsnis padės smarkiai padidinti pardavimų apimtis, prisiviliojant daugiau smulkių ir vidutinių verslų. Siekiame išnaudoti visą įmanomą pardavimų sinergiją, suteikiant aukščiausio lygio rizikų valdymo konsultacijas ir draudimo pardavimo bei atnaujinimo aptarnavimą. Su tvirtu „M Capital“ finansiniu užnugariu planuojame efektyvinti savo veiklą, investuodami į pardavimo ir administravimo procesų skaitmenizavimą bei plėsdami savo licencijuotų draudimo brokerių komandą.“

Sutarimas tarp bendrovių įsigalioja pirmosiomis spalio mėnesio dienomis. Teigiama, kad esami „M Capital“ ir „Giantus draudimas“ klientai ir darbuotojai nesusidurs su jokiais pokyčiais, jų sutartys nebus keičiamos, o ir ateityje abi bendrovės planuoja veikti autonomiškai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas