Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Malkų įlankos terminalas įvertintas tarptautiniu kokybės sertifikatu

Tarptautinė tyrimų ir procesų sertifikavimo kompanija „SGS“ suteikė Malkų įlankos terminalas GMP+ sertifikatą. Juo pripažįstama, jog bendrovė vadovaujasi tarptautiniais kokybės ir saugos standartais vykdydama pašarų sandėliavimo ir perkrovos procesus.
Malkų įlankos terminalas
Malkų įlankos terminalas / Bendrovės nuotr.

GMP+ sertifikatas yra organizacijos procesų standartas, apimantis apsaugos priemones vidaus ir išorės sąlygoms, siekiant užkirsti kelią krovinio užteršimui iš vidinių ir išorinių šaltinių arba sumažinti juos.

„Malkų įlankos terminalas yra vienas iš lyderių Klaipėdos uoste perkraunančių didžiausius žemės ūkio produktų kiekius. Natūralu, jog išsaugoti šį statusą, būtina ne tik vykdyti nuolatinę produktų krovą, bet ir gerinti jų perkrovos bei sandėliavimo procesus. GMP+ sertifikatas – tai mūsų ilgamečio ir nuoseklaus bei kokybiško darbo rezultatas, kuriuo didžiuojamės“, - sakė terminalo direktorius Julius Kiršis.

Pasak J.Kiršio, terminale nuolat perkrauname ir sandėliuojame žemės ūkio produktus, todėl tarptautiniais standartais grįsta kokybės kontrolė atveria papildomas perspektyvas esamiems ir potencialiems klientams.

MĮT priklauso Klaipėdos terminalo įmonių grupei, vienijančiai krovos, logistikos, krovinių ekspedijavimo ir laivų agentavimo paslaugas teikiančias įmones. Bendras terminalo krovos pajėgumas siekia iki 2,5 mln. tonų krovinių per metus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas