Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

manodaktaras.lt ruošiasi šuoliui: naujas vadovas, plėtra ir investicijos

Didžiausia Lietuvoje sveikatos paslaugų platforma manodaktaras.lt, turinti beveik 500 000 vartotojų ir vienijanti per 600 klinikų, numato didinti investicijas į platformos vystymą, plėstis į naujas skaitmeninės veiklos sritis, rašoma įmonės pranešime spaudai.
Martynas Burba
Martynas Burba / manodaktaras.lt nuotr.

Naują ambiciją brėžia platformą valdančios bendrovės „Mano daktaras“ vadovu nuo gruodžio 5 dienos tapęs Martynas Burba, kuris pakeitė iki šiol vadovavusį Gediminą Mackelį. M.Burba iki šiol dvejus metus buvo manodaktaras.lt rinkodaros vadovu, anksčiau dirbo komunikacijos ir žiniasklaidos srityse.

M.Burba teigia, jog trumpuoju laikotarpiu didžiausias dėmesys bus skiriamas produkto vystymui ir naujų funkcionalumų kūrimui.

„Žmonės jau įprato manodaktaras.lt rasti gydytoją čia ir dabar – platformoje kasdien per 10 000 žmonių randa reikiamą pagalbą, rezervuoja savo vizitus, pavyzdžiui, pas odontologą ar tą pačią dieną vaizdo skambučiu susijungia su įvairių specialybių gydytojais ar specialistais. Artimiausiu metu planuojame pasiūlyti daugiau įrankių, apimančių dar patogesnį sveikatos priežiūros planavimą, ligų prevenciją ir didesnį paslaugų pasirinkimą vienoje vietoje“, – sako M.Burba.

Pasak M.Burbos, platformoje šiuo metu iš viso užsiregistravę beveik 500 000 vartotojų – kas septintas Lietuvos gyventojas yra manodaktaras.lt vartotojas. Paslaugas siūlo beveik 600 klinikų.

Artimiausiu manodaktaras.lt pristatys atnaujintą sveikatos paslaugų funkcionalumą, kuriame bus galima rasti įvairias sveikatos paslaugas – skiepus, tyrimus, odontologijos, dermatologijos, oftalmologijos ir kitų sveikatos sričių paslaugas. Taip pat kuriamas prevencinis sveikatos algoritmas, kuris proaktyviai pasiūlys veiksmus, siekiant mažinti ligų ar susirgimų riziką, skatins labiau rūpintis savo sveikata.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas