Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Maxima“ prekybos tinklas prašo grąžinti dvi prekes: nustatyta mikrobiologinė tarša

Prekybos tinklas „Maxima“ ragina pirkėjus iki rugsėjo 16 dienos grąžinti du nesaugius maisto produktus – kiaulienos šoninę ir siplnai sūdytą silkių filė. Skelbiama, kad nesaugių produktų pašalinimo iš rinkos priežastis – mikrobiologinė tarša.
„Maxima“
„Maxima“ / „Maxima“ nuotr.

15min skaitytojas pasidalijo prekybos tinkle „Maxima“ pamatytais informaciniais pranešimais, kuriuose nurodyta, kad iš rinkos prekybininkas siekia pašalinti du nesaugius maisto produktus.

Kaip rašoma pranešime, nuo rugsėjo 3 d. iki 16 d. pirkėjai raginami grąžinti plonai pjaustytą kiaulienos šoninę „Well Done“, 300 g. Tiesa, šio produkto galiojimo terminas – iki rugsėjo 4 dienos.

Nurodoma, kad nesaugus produkto pašalinimo iš rinkos priežastis – mikrobiologinė tarša. Pirkėjai įspėjami nenaudoti šio produkto maistui ar sąlyčiui su maistu, nenaudoti gyvūnų ėdalui.

Šio maisto produkto gamintojas – „Biovela-Utenos mėsa“.

„Maxima“ pirkėjų prašo grąžinti ir dar vieną prekę – silpnai sūdytą lietuvišką silkių filė „Norvelita“, 210 g. Šios tinkamumo terminas – taip pat iki rugsėjo 4 dienos.

Prekybininkas nurodo, kad pristačius prekę su pirkimo kasos kvitu arba kitu prekės pirkimą-pardavimą patvirtinančiu dokumentu (PVM sąskaita faktūra, mokėjimo kortelės ar „Ačiū“ kortelės sąskaitos išrašu), bus grąžinti pinigai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas