Kaip teigia greitojo maisto restoranų verslą stebintys ekspertai, „McDonald's“ ir jo konkurentų sprendimai klientams siūlyti sveikesnes alternatyvas dažnai nepasiteisina, nes tokio pobūdžio maitinimo įstaigose besilankantiems žmonėms sveika mityba tiesiog neįdomi.
Padaręs atitinkamas išvadas, „McDonald's“ franšizės turėtojas Misūryje paskelbė, kad čia bus atidarytas naujas 600 kv. metrų restoranas, kurio klientai be modernių aptarnavimo kioskų galės džiaugtis ir pasiūlymu valgytu tiek skrudintų bulvyčių, kiek tik norės.
Tiesa, kol kas būsimojo restorano savininkai nepaskelbė, kiek tokia porcija kainuos.
Vienu iš sėkmingiausių pastarojo meto „McDonald's“ sprendimų JAV rinkoje ekspertai laiko pusryčių meniu pasiūlymus visą parą. Šis žingsnis lėmė išaugusius pardavimus JAV praėjusių metų paskutinius du ketvirčius.