Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 02 17 /20:15

„McDonald's“ penktadienį vakare Lietuvoje nemokamai dalina mėsainius: kai kur susidarė eilės

Kaip skelbia Lietuvoje įsikūręs tarptautinis greitojo maisto restoranų tinklas „McDonalds“, penktadienį nuo 19 iki 23 val. klientai gali gauti po nemokamą „Big Mac“ mėsainį.
Automobilių eilės prie „McDonald’s“ restoranų
Automobilių eilės prie „McDonald’s“ restoranų / Pauliaus Peleckio / BNS nuotr.

Tiesa, akcija turi papildomų sąlygų.

Vieną nemokamą „Big Mac“ mėsainį gaus tik tie klientai, kurie užsisako iš automobilio „McDrive“ – tai restorano siūlomas pasiūlymas, kai patiekalai užsisakomi ir atsiimami per specialius langelius, neišlipant iš automobilio.

Tam, kad būtų galima gauti mėsainį, reikės užsisakyti papildomai – minimali užsakymo suma privalės būti 1 euras. Mėsainis pridedamas ne prie kiekvieno užsakymo – į vieną „Big Mac“ gali pretenduoti vienas automobilis, nepriklausomai nuo užsakymų skaičiaus.

Taigi, pagal akcijos sąlygas, norint gauti du „Big Mac“, į „McDrive“ reikia važiuoti dviem automobiliais. Prie kai kurių restoranų iš tiesų rikiavosi daugiau automobilių nei įprastai:

Iš viso Lietuvoje yra 17 „Mcdonald's“ restoranų (Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Marijampolėje), tačiau ne visi jie turi „McDrive“ galimybę. Pavyzdžiui, Vilniuje dalis restoranų įsikūrę prekybos centruose, todėl atsiimti maisto sėdint automobilyje nėra galimybės.

Nepaisant iš pirmo žvilgsnio sunkokai su ekologija derančios penktadienio akcijos Lietuvoje, restoranų tinklas pastaraisiais metais ėmėsi žingsnių pasauliniu mastu: pavyzdžiui, kovojant su klimato kaita, 2019 m. „Mcdonald's“ paskelbė atsisakantis plastikinių šiaudelių ir keičiantis juos popieriniais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas