„McDonald's“ restoranai Japonijoje dėl bulvių stygiaus mažina porcijas

Greito maisto restoranų „McDonald's“ tinklas Japonijoje savaitę nuo gruodžio 24-osios parduos tik mažas gruzdintų bulvyčių porcijas, kad nepritrūktų pagrindinės žaliavos šiam patiekalui, skelbia britų „The Guardian“.
McDonald's
McDonald's / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.
Temos: 2 Japonija McDonald's

Vidutinės ir didelės gruzdintų bulvyčių porcijos „McDonald's“ produktų megėjams Japonijoje nebus prieinamos iki gruodžio 30 dienos.

Tokį priverstinį sprendimą šio užkandinių tinklo operatorius paaiškina tuo, kad dažniausiai bulvės tinklui pristatomos per Vankuverio uostą, tačiau jo veiklą sutrikdė potvynis. Be to, pasaulinė krizė dėl COVID-19 pandemijos išderino tiekimo grandis.

Bendrovė tikina, bulvių „McDonald's“ restoranuose netrūksta, o numatytas pardavimų apribojimas yra atsargumo priemonė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pasisemti ilgaamžiškumo – į SPA VILNIUS
Akiratyje – žiniasklaida: ką veiks žurnalistai, kai tekstus rašys „Chat GPT“?
Reklama
Išmanesnis apšvietimas namuose su JUNG DALI-2
Reklama
„Assorti“ asortimento vadovė G.Azguridienė: ieškantiems, kuo nustebinti Kalėdoms, turime ir dovanų, ir idėjų