Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„ME investicija“ keičia pavadinimą į „Willgrow“

Investicine veikla užsiimanti bendrovė „ME investicija“ keičia pavadinimą į „Willgrow“, vadovaudamasi savo misija – tobulėti ir kurti vertę, rašoma bendrovės pranešime spaudai.
Mantas Ranonis
Mantas Ranonis / Asmeninio archyvo nuotr.

„Willgrow“ yra kontroliuojančioji bendrovė „Girteka Group“, didžiausią transporto parką Europoje valdančiai logistikos bendrovei, bei „Sirin Development“, pramoninio nekilnojamojo turto vystytojai. Kartu įmonė yra aktyvi investuotoja į investicinius fondus bei potencialius steigėjus visame pasaulyje.

„Esame ilgalaikiai investuotojai, kurių stiprybė yra per dešimtmečius sukaupta verslumo patirtis. Mūsų naujasis pavadinimas simbolizuoja mūsų komandos misiją", - sako „Willgrow“ generalinis direktorius Mantas Ranonis.

„Willgrow“ turi aktyvių investicijų valdytojų ir patarėjų komandą ir veikia kaip aktyvi investuotoja į privataus kapitalo, rizikos kapitalo, nekilnojamojo turto ir kredito fondus bei perspektyvias įmones visame pasaulyje.

„Willgrow“ priklauso Mindaugui Railai (90 %) ir Edvardui Liachovičiui (10 %) per jų šeimos biurus. "Willgrow" vadovaujasi moto „Augimas yra ten, kur yra valia“ (angl. “There is growth where there is a will”).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas