Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Mercure Birštonas Royal Hotel SPA“ jungiasi prie „Orbis Hotel Group“

„Mercure Birštonas Royal Hotel SPA“ taps šeštuoju „AccorHotels“ prekės ženklo viešbučiu Lietuvoje. Nuo 2019 metų viešbutis veiks pagal franšizės sutartį su „Orbis Hotel Group“, rašoma pranešime žiniasklaidai.
„Royal Hotel SPA“
„Royal Hotel SPA“ / „Royal Hotel SPA“ nuotr.

„Mercure“ tinklas Europoje labai stiprus, o prekės ženklas gerai žinomas tarp verslo ir laisvalaikio keliautojų. Lietuvos ekonomika sparčiai juda pirmyn ir, užmegzdami šiuos ilgalaikius santykius, norime pasinaudoti tokia verslo aplinka“, - cituojamas „Orbis Hotel Group“ plėtros Rytų Europoje vadovas Frankas Reulis.

„Mercure Birštonas Royal Hotel SPA“ yra 4 žvaigždučių viešbutis, jis siūlo 150 įvairių kategorijų kambarių,turi restoraną bei barą, konferencijų erdves, SPA zoną su baseinais, suomiška pirtimi ir sveikatingumo centru. Viešbutyje taip pat yra žiemos sodas ir kino salė.

„Prisijungimas prie „Mercure“ prekės ženklo ir „AccorHotels/Orbis Group“ buvo strateginis sprendimas dėl tolimesnės mūsų viešbučio veiklos. Tikime, kad „Le Club AccorHotels“ lojalumo programa, taip pat pasaulinė pardavimų ir rezervacijos sistema padės mums sustiprinti savo padėtį rinkoje. Mes planuojame šiek tiek pakeisti viešbučio svečių profilį ir labiau orientuotis į užsienio svečius. Taip pat norėtume, kad mūsų darbuotojai įgytų daugiau tarptautinės patirties, dalyvautų mokymų programose ir atrastų tarptautinės karjeros galimybes“, - pranešime cituojamas viešbučio generalinis direktorius Rimantas Šimkevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai