Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Milijoninę investiciją pritraukęs logistikos startuolis „GoRamp“ žada plėstis

Skaitmeninių logistikos valdymo sprendimų platformą „GoRamp“ sukūrusi Lietuvos įmonė „Gorampa“ pritraukė 3 mln. JAV dolerių investicijų iš „Lead Ventures“, „Willgrow“, „Startup Wise guys“ ir „Presto ventures“ fondų, įmonė planuoja lėšas panaudoti plėtrai Europoje ir JAV.
Mokesčiai
Mokesčiai / 123RF.com nuotr.

Bendrovė mato dideles plėtros galimybes, teigia vienas jos įkūrėjų ir vadovas Jevgenijus Polonis.

„Dėl mažos konkurencijos mažoms ir vidutinėms kompanijoms siūlomų sprendimų rinkoje ir didelio klientų lojalumo matome, kad tai puiki galimybė paskatinti spartų augimą ne tik Europoje, bet ir pasauliniu mastu“, – pranešime sako J.Polonis.

Jis BNS sakė, kad platformos paslaugomis šiuo metu jau galima naudotis daugiau kaip 20 pasaulio šalių. Anot jo, anksčiau į platformą buvo pritraukta apie 2,1 mln. JAV dolerių investicijų – bendrovė savo svetainėje skelbia, jog tarp investuotojų yra Lietuvos verslininkai Vladas Lašas, Tomas ir Andrius Šlimai, Justinas Milašauskas ir kiti.

Fondo „Lead Ventures“ partneris Kristofas Szekelis sako, jog investuoti į „Goramp“ nuspręsta dėl jos pritaikomumo visame pasaulyje.

„Goramp“ modulinė platforma visame pasaulyje labai gerai pritampa dėl puikios naudotojų patirties ir technologinių privalumų, kuriuos suteikia didesnis skaidrumas ir geresnė logistikos procesų apžvalga“, – pranešime sako K.Szekelis.

Kūrėjų teigimu, „GoRamp“ padeda automatizuoti logistikos pirkimus, sumažinti išlaidas, susijusias su sandėlio apkrovų planavimu ir priimti duomenimis pagrįstus sprendimus, optimizuojančius visą tiekimo grandinę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas