Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 08 20

Mokyklinės prekės: kiek šiemet kainuos suruošti vaiką į mokyklą ir kas pabrango?

Ne už kalnų – rugsėjis, o tai reiškia, kad mokyklinių prekių pirkimo karštinė jau įsibėgėja. Parduotuvių tinklai pastebi, kad žmonės šiais metais ieško patrauklesnių kainų, perka akcines prekes, nors mokyklinių reikmenų stengtasi smarkiai nebranginti. 15min pasidomėjo, kiek šiemet kainuoja pasiruošti mokyklai ir ar pirkėjų įpročiai keičiasi.
Mokyklinės prekės
Mokyklinės prekės / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Iš parduotuvių lentynų vasaroms pramogoms reikalingas prekes jau išstūmė mokykliniai reikmenys. Tad kokie pirkiniai sulaukia didžiausio susidomėjimo ir kaip šiemet keitėsi kainos?

Prekybos tinklo „Rimi“ ryšių su visuomene ir korporatyvinės atsakomybės vadovė Eglė Krasauskienė sakė, kad šiemet pirkėjai artėjančiam rudeniui pradėjo ruoštis anksčiau ir kur kas labiau planuoja savo pirkinius.

„Pastebime, kad klientai jautrūs kainai, ieško įvairių akcijų ir nuolaidų, patrauklesnių kainų“, – komentavo E.Krasauskienė.

Populiariausios prekės šiemet, pasak jos, yra rašymo ir piešimo priemonės, antroje vietoje – sąsiuviniai, kurių prireikia tiek jaunesniems, tiek vyresniems moksleiviams.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas