Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nauja „Lidl“ iniciatyva kviečia apie darbą prekybos tinkle išgirsti iš pirmų lūpų

Šią savaitę Lietuvoje startuoja nauja „Lidl Lietuva“ darbdavio įvaizdžio iniciatyva „Klausk, kaip man sekasi dirbti LIDL?“. Nuo rugsėjo 6-os iki lapkričio 1-os dienos prekybos tinklo parduotuvių lankytojai galės pakalbinti specialiais marškinėliais apsivilkusius darbuotojus ir sužinoti apie jų patirtį dirbant „Lidl“, rašoma pranešime spaudai.
Lidl parduotuvė
Lidl parduotuvė / „Lidl“ nuotr.
Temos: 2 Lidl Darbas

Iniciatyvos metu dalis „Lidl“ parduotuvių darbuotojų vilkės specialius geltonos spalvos marškinėlius su užrašu „Klausk, kaip man sekasi dirbti LIDL?“. Visi prekybos tinklo pirkėjai nuo rugsėjo 6-os iki lapkričio 1-os dienos yra kviečiami pakalbinti šiuos darbuotojus ir sužinoti, kokios darbo sąlygos vyrauja įmonėje, išgirsti atsiliepimų apie kolektyvą ir vidinę organizacijos kultūrą, atlygį, papildomas naudas ir kt.

Iniciatyva vyks visame „Lidl“ tinkle, tad lankytojai galės susirinkti įspūdžius ir iš kelių skirtingų parduotuvių bei taip susidaryti dar platesnį vaizdą, kaip personalui sekasi dirbti „Lidl Lietuva“ įmonėje.

Jeigu lankytojas po pokalbio susidomės darbu „Lidl“ parduotuvėje, įmonės komandos narys jį nukreips prie stendo, kur bus galima nesunkiai užpildyti kandidato anketą. Tuomet reikės sulaukti, kol su kandidatu susisieks „Lidl Lietuva“ atrankų specialistai ir pakvies jį dalyvauti atrankoje.

Papasakos ir apie atlygį, ir apie vidinę kultūrą

Anot „Lidl Lietuva“ personalo vadovės, prekybos tinklo darbuotojai galės papasakoti apie įmonėje taikomą atlygio kėlimo politiką, papildomas naudas, pavyzdžiui, privatų sveikatos draudimą ar motyvacinius priedus prie algos.

„Taip pat parduotuvių lankytojai galės iš pirmų lūpų išgirsti pasakojimų apie vidinę įmonės kultūrą, parduotuvės darbuotojų atliekamas funkcijas, darbo grafiko ypatybes bei potencialų atlygį už darbą. Be to, pirkėjai galės išsiaiškinti, ko tikėtis pirmomis darbo dienomis, kaip vyksta mūsų naujokų įvedimo procesas“, – sako S.Savickienė.

„Lidl Lietuva“ šiuo metu dirba daugiau nei 2,5 tūkst. darbuotojų. Lietuvoje iš viso veikia 57 „Lidl“ prekybos tinklo parduotuvės 23-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje bei Druskininkuose.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas