Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Naujausi „Gemius“ duomenys: skaitomiausias mobiliuosiuose įrenginiuose – 15min, konkurencingumas rinkoje auga

Naujausios „Gemius Audience“ metodologijos, tiksliau matuojančios interneto lankytojų srautą, duomenimis, 15min yra skaitomiausias portalas tarp mobiliųjų įrenginių vartotojų. Patobulintas tyrimas parodė ir tai, kad skirtumų pagal mėnesinį auditorijos pasiekiamumą tarp dviejų populiariausių portalų Lietuvoje iš esmės nebeliko. Ir 15min, ir Delfi.lt skaitė daugiau kaip 1,2 mln. lankytojų – portalus skiria tik 10 tūkst. vartotojų.
Rinkodara
Naujausi „Gemius“ duomenys: skaitomiausias mobiliuosiuose įrenginiuose – 15min, konkurencingumas rinkoje auga / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Gegužės mėn. 15min portalą mobiliuosiuose įrenginiuose – išmaniuosiuose telefonuose ir planšetėse bendrai – skaitė 1,17 mln. vartotojų. Antroje vietoje esantis Delfi.lt sulaukė 1,11 mln. skaitytojų dėmesio.

„Patobulinta „Gemius“ metodologija, skirianti didesnį dėmesį tiksliam mobiliųjų įrenginių srauto skaičiavimui, portalų rinkai yra labai svarbi, nes ši rinka yra itin konkurencinga. Džiaugiuosi, kad tokioje aplinkoje Lietuvos skaitytojai mobiliuosiuose įrenginiuose vis dažniau renkasi 15min. Tikslesni duomenys patvirtina, kad bendroje auditorijoje yra nebe vienas, o du lyderiai. Lietuvos vartotojai iš to tik laimės“, – sako 15min generalinis direktorius Ramūnas Šaučikovas.

Gegužės mėn. 15min portalas itin didelį dėmesį skyrė detaliam svarbiausių Lietuvos ir pasaulio įvykių nušvietimui. Portalo redakcija nagrinėjo Valstybės saugumo departamento (VSD) pažymas ir Seimo Nacionalinio saugumo ir gynybos komiteto (NSGK) tyrimą apie verslo poveikį politikams, siekdama skaitytojams kuo aiškiau ir greičiau pateikti svarbiausią informaciją.

Praėjusį mėnesį 15min skaitytojai galėjo žiūrėti specialiai „Turkish Airlines“ Eurolygos finalo ketvertui skirtas laidas bei transliacijas iš renginio vietos, iš arti stebėti Ievos Zasimauskaitės kelią „Eurovizijoje“, taip pat sužinoti karališkų vestuvių smulkmenas tiesioginėje transliacijoje iš Londono.

Birželio mėn. 15min skaitytojams pasiūlys naujų projektų. Jau startavo pasaulio futbolo čempionatui skirta laida „Vieni vartai“, kurią kuria žinomas žurnalistas ir TV prodiuseris Tomas Langvinis. Portalo lankytojų laukia ir dar vienas specialus projektas skirtas pasaulio futbolo čempionatui. Apie jį bus pranešta artimiausiu metu.

Apie 15min

Naujienų portalas 15min – inovatyvus patikimos žiniasklaidos kanalas, kurio misija kurti visuomenės gerovei, prisidėti prie geresnio ir teisingesnio pasaulio kūrimo. 15min žurnalistai už tyrimus ir analitines publikacijas yra nuolat įvertinami tiek nacionaliniais, tiek tarptautiniais apdovanojimais.

15min priklauso didžiausiai Baltijos šalyse žiniasklaidos grupei „Eesti Meedia“. Pagrindinė grupės veikla Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje – žiniasklaidos ir skelbimų portalų, televizijos, radijo, leidybos ir kiti verslai.

Lietuvoje grupei kartu su 15min portalu priklauso naujienų agentūra BNS ir skelbimų portalus aruodas.lt, autoplius.lt, skelbiu.lt, cvbankas.lt bei kitus valdanti „Diginet LTU“ grupė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai