Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Naujausios pratybos, vadovėliai ir kitos mokyklinės prekės – Patogupirkti.lt

Knygos, pratybos, vadovėliai, pieštukai, rašikliai, sąsiuviniai – tik dalis naujus mokslo metus pasitinkančio jaunuolio pirkinių sąrašo. Itin svarbu, kad jo išpildymas dar vienu galvos skausmu netaptų moksleivių tėvams. Apsipirkimas mokyklai internetu šiandien tampa vis labiau populiarėjančia tendencija – tėvai taip sutaupo laiko ir pinigų, apsiperka greitai ir nekeldami kojos iš namų.
Patogupirkti.lt
Patogupirkti.lt / Atstovų nuotr.

Įsigyti reikiamas pratybas, vadovėlius, knygas ir kanceliarines prekes ateinančiam mokslo metų sezonui siūlo ir interneto knygynas Patogupirkti.lt. Kokį pasiruošimo mokslo metams skirtų knygų asortimentą siūlo Patogupirkti.lt ir kuo naudingas mokyklinių prekių įsigijimas internete, plačiau pasakoja interneto knygyno vyr. rinkodaros specialistas Rokas Verikas.

Interneto knygyne – gausi mokyklai skirtų prekių bei literatūros pasiūla

Nors Patogupirkti.lt yra vienas seniausių interneto knygynų Lietuvoje, šis sezonas – pirmasis, kuomet internetinis knygynas pradeda prekiauti mokyklai skirtomis prekėmis bei knygomis. „Iš tiesų, šis sezonas yra pirmasis, kuomet pirkėjams siūlome išsirinkti mokyklinių prekių iš kategorijos „Viskas mokyklai“. Nors sezonas pirmas, bet jam ruošiamės itin atsakingai ir kuopščiai, kad turėtume visas naujausias pratybas ir vadovėlius. Prekiaujame ne tik vadovėliais, pratybomis ir kita mokamąja literatūra, bet ir kitomis mokyklai būtinomis prekėmis“, – teigia R.Verikas.

Šiuo metu, artėjant naujiems mokslo metams, anot R.Veriko, pastebimas pagausėjęs poreikis įsigyti ir priešmokyklinio ugdymo literatūros.

Atstovų nuotr./Patogupirkti.lt
Atstovų nuotr./Patogupirkti.lt

„Žmonės ieško ir perka knygas, kurias skaitant vaikai galėtų lavinti skaitymo, rašymo, skaičiavimo įgūdžius. Turime platų asortimentą skirtingų leidėjų priešmokyklinės literatūros. Kitas segmentas – pratybos, vadovėliai pagal mokomąjį dalyką arba klases. Tėvai dažniausiai iš mokytojų gauna sąrašą, kuriame nurodyta, kiek ir kokių knygų prieš naujuosius mokslo metus reikia įsigyti. Patogupirkti.lt galima rasti platų pasirinkimą būtiniausių vadovėlių, pratybų. Iš esmės, lietuvių leidėjų knygų asortimentas mūsų internetiniame knygyne labai gausus – turime beveik viską, ko gali prireikti“, – pasakoja Patogupirkti.lt vyr. rinkodaros specialistas.

Internetiniame knygyne taip pat prekiaujama papildoma mokomąja literatūra. Tai literatūra, skirta sustiprinti, pagilinti žinias, pavyzdžiui, matematikos, įvairių kalbų ir kitų dalykų. Į šią literatūros kategoriją patenka ir literatūra vaikams, turintiems autizmo spektro, disleksijos sutrikimą, taip pat literatūra, skirta kitų specialių poreikių turintiems vaikams.

„Nelieka pamiršti ir mokytojai. „Viskas mokyklai“ kategorijoje taip pat prekiaujame pedagogams skirtomis knygomis, metodine literatūra, kuri padeda mokytojams tikslingai pasiruošti pamokoms, pagilinti turimas žinias. Na, ir žinoma, prekiaujame ir kanceliarinėmis prekėmis – užrašinėmis, penalais, rašymo priemonėmis, kalendoriais, dailės reikmenimis ir kita“, – nurodo R.Verikas.

Atstovų nuotr./Patogupirkti.lt
Atstovų nuotr./Patogupirkti.lt

Apsipirkti internetiniame knygyne – greičiau, pigiau ir patogiau

Iki naujųjų mokslo metų pradžios liko dar kelios savaitės, todėl daugelis auginančių priešmokyklinio ir mokyklinio amžiaus vaikus skuba ieškoti knygų, reikalingų vaikų mokslams. Poreikis ypatingai išauga praėjus Žolinės šventei – po jos tėvai suskuba ruošti vaikus į mokyklą.

Patogupirkti.lt atstovo R.Veriko teigimu, susidomėjimas mokyklai skirtomis prekėmis ir knygomis, tikėtina, bus jaučiamas ir visą ateinantį rugsėjį.

„Kaip ir minėjau anksčiau, jau dabar jaučiame, kad pirkėjai intensyviau ieško literatūros, susijusios su vaikų mokslais. Rugsėjis, galima numanyti, taip pat bus intensyvus mėnuo, nes ne visi tėvai iki naujųjų mokslo metų starto bus spėję paruošti vaikus mokyklai. Stebime, kad mokslui skirtos literatūros įsigijimas internetu yra vis labiau auganti tendencija.

Iš tiesų, internetu išsirinkti knygas yra kur patogiau nei keliauti į fizinį knygyną. Apsiperkant internete lengva išsirinkti knygas pagal sąrašą. Nereikia lakstyti iš knygyno į knygyną ieškant konkrečios knygos, todėl taip sutaupomas laikas, be to, knygos įsigyjamos pigiau nei knygynuose. Na, o knygas pristatome operatyviai, taip pat šiuo metu taikome dešimties procentų nuolaidą mokyklai skirtai literatūrai su kodu PATOGU. Stebėsime rinką ir galbūt greitu metu nuolaidą padidinsime. Taip pat visą rugsėjo mėnesį NEMOKAMAI pristatysime prekes į „Venipak“ paštomatus. Tad apsipirkimas Patogupirkti.lt – greitas ir patogus būdas įsigyti reikalingiausias knygas bei prekes mokyklai iš plataus ir nuolat atsinaujinančio asortimento“, – užbaigia R.Verikas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?