Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Nemenčinėje kuriasi sparčiai auganti įmonė: planuoja sukurti iki 70 gerai apmokamų darbo vietų

Nemenčinės mieste, Vilniaus rajone intensyviai kuriasi aliuminio bei plastiko langų, durų ir fasadų projektavimu, gamyba bei montavimu užsiimanti įmonė „Glassbee“. Per kelerius metus ji planuoja sukurti iki 70 gerai apmokamų darbo vietų, rašoma „Glassbee“ pranešime spaudai.
Nemenčinė
Nemenčinė / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Įmonė planuoja įdarbinti inžinierius-konstruktorius, inžinierius-sąmatininkus, atestuotus statybos darbų vadovus, projektų vadovus, gamybos specialistus bei darbininkus.

Įsikurdama Nemenčinėje, „Glassbee“ plečia savo veiklą. Nuo šiol Alytuje liks plastikinių gaminių gamyba, o Nemenčinėje bus gaminami surenkami ir elementiniai aliuminio fasadai, langai bei durys.

Asmeninio archyvo nuotr./Andrius Urbonas
Asmeninio archyvo nuotr./Andrius Urbonas

Geriausias sėkmingos veiklos rodiklis – viešai pateikiami „Sodros“ duomenys, pagal kuriuos „Glassbee“ Alytuje praėjusiais metais buvo viena iš sparčiausiai kėlusių darbo užmokestį.

Vidutinis darbo užmokestis „Glassbee“ įmonėje, lyginant 2022 ir 2023 m. lapkričio mėnesius, išaugo daugiau nei 500 eurų (maždaug 30 proc.). Ir pasiekė beveik 2500 eurų (prieš mokesčius).

Kaip sako „Glassbee“ direktorius Andrius Urbonas, ne kas kitas, kaip darbuotojai yra įmonės augimo sėkmės rezultatas. Tad įmonės politika nesikeis ir toliau – darbuotojams bus stengiamasi kurti pačias geriausias sąlygas.

Pasak A.Urbono, kaip ir anksčiau, įmonė ne tik daug dirbs kuriant pridėtinę vertę klientams ir didinant darbo efektyvumą, bet labai daug investuos ir į darbuotojų tobulėjimą bei gerovę.

„Laikomės požiūrio, kad įmonėje niekas negali stovėti vietoje. Siekiame, kad tobulėtų ne tik mūsų paslaugos klientams, bet ir karjeros laiptais į viršų kiltų kiekvienas čia dirbantis specialistas, kuris, kaip mėgstame sakyti, yra tarsi varžtas, kuriam iškritus, negalėtų veikti visas mechanizmas.

Svarbiausia, kad viską darome ne žodžiais, o veiksmais. Pavyzdžiui, vidutinis mėnesinis darbo užmokestis šalies ūkyje 2023 m. trečiąjį ketvirtį sudarė maždaug 2000 eurų. Vadinasi, mūsų įmonės darbo užmokesčio vidurkis buvo maždaug 500 eurų didesnis, nei šalies vidurkis”, – mintimis dalijasi „Glassbee“ vadovas.

Įmonė „Glassbee“ didindama darbo efektyvumą bei patogumą savo darbuotojams, pastaruoju metu nemažai investavo į darbo įrangą. Įsigijo naujas suvirinimo linijas bei automatines frezavimo stakles, kurios padeda dirbti greičiau, kokybiškiau bei darbuotojams efektyviau atlikti savo darbus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas