Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Netekusi Vakarų prekių Rusija siūlys vietiniais prekės ženklais pažymėtos buitinės technikos

Didžiausia Rusijos internetinė prekybininkė „Wildberries“ pradės prekiauti savo prekės ženklu pažymėta buitine technika bei išmaniąja įranga.
Rusijos „Wildberries“
Rusijos „Wildberries“ / 123RF.com nuotr.

Kaip rašo Rusijos „Vedomosti“, bendrovės parduodama buitinė technika ir išmanieji įrenginiai turės „Razz“ ir „Ruzz“ prekės ženklus. Praėjusių metų gruodžio pabaigoje „Wildberries“ pateikė atitinkamus dokumentus šiems prekių ženklams registruoti, tai patvirtinta „Rospatent“ medžiaga.

Pirmuoju etapu „Wildberries“ pradės prekiauti vietos prekės ženklus turinčiomis skalbimo mašinomis, dulkių siurbliais, televizoriais ir pan. Tai patvirtino „Wildberries“ atstovas.

Artimiausiais mėnesiais į atitinkamą „Wildberries“ asortimentą taip pat bus įtraukti planšetiniai kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai, išmanieji telefonai ir kai kurie kiti nešiojamieji prietaisai.

Planuojama, kad technika bus gaminama Rusijos ir Kinijos fabrikuose.

„Wildberries“ tikisi, kad susidomėjimas jos prekės ženklo įranga užpildys pasiūlos trūkumą rinkoje. Pastaroji susiformavo po to, kai Ukrainą užpuolusi Rusija susilaukė visuotinio pasmerkimo ir kritikos, o vakarietiški prekės ženklai vienas po kito ėmė nutraukti veiklą šioje šalyje.

123RF.com nuotr./Elektroninė parduotuvė
123RF.com nuotr./Elektroninė parduotuvė

„Wildberries“ yra didžiausia Rusijos internetinės mažmeninės prekybos platforma, įkurta 2004 m. Prekybininkė veikia 15 šalių: Armėnijoje, Baltarusijoje, Ispanijoje, Armėnijoje, Baltarusijoje, Izraelyje, Italijoje, Kazachstane, Kirgizijoje, Moldovoje, Lenkijoje, Slovakijoje, JAV, Uzbekistane, Prancūzijoje, Turkijoje, Vokietijoje ir Ispanijoje. Bendrovėje dirba daugiau kaip 48 tūkst. darbuotojų.

„Wildberries“ prekiauja 37 tūkst. prekių ženklų drabužiais, avalyne, kosmetika, namų apyvokos reikmenimis, kūdikių prekėmis, elektronine įranga, knygomis, juvelyriniais dirbiniais, maisto produktais ir kt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas