Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Netflix“ ieško skrydžių palydovo už 355 tūkst. eurų metinę algą

JAV filmų produkcijos ir srautinių transliacijų kompanija „Netflix“ ieško skrydžių palydovo vienam iš savo privačių lėktuvų, o atrinktam kandidatui per metus mokės net 385 tūkst. JAV dolerių (355 tūkst. eurų).
Netflix
Netflix / 123RF.com nuotr.

Transliavimo milžinė teigia, kad ieško kandidatų, pasižyminčių savarankiškumu, diskretiškumu ir turinčių „puikių klientų aptarnavimo įgūdžių“.

Jie taip pat turėtų gebėti „dirbti beveik nevadovaujami ir turėti daug vidinės motyvacijos“.

„Bendras šių pareigų atlyginimų rinkos diapazonas paprastai yra 60 000-385 000 JAV dolerių. Šis rinkos intervalas pagrįstas bendru atlygiu (ne tik baziniu atlyginimu), kuris atitinka mūsų atlygio filosofiją“, – teigiama „Netflix“ darbo skelbime jos interneto svetainėje.

Bendrovė taip pat teigė, kad darbuotojo atlyginimą nustato atsižvelgdama į jo išsilavinimą, patirtį ir įgūdžius.

Nurodoma, kad skrydžių palydovo darbovietė oficialiai bus San Chosė, Kalifornijoje, tačiau, natūralu, jog reikės keliauti po JAV ir už jos ribų.

„Netflix“ aviacijos skyrius teikia išskirtines, saugias ir konfidencialias oro transporto paslaugas“, – sakoma skelbime.

Jame priduriama, kad komanda „padeda „Netflix“ pasiekti pasaulį veiksmingiau ir efektyviau, kad bendrovė galėtų toliau kurti džiaugsmą visame pasaulyje“.

Į palydovo pareigas įeis avarinės įrangos pilotų kabinoje ir salone patikrinimas prieš pakilimą. Be to, pakraunant ir tvarkant lėktuvus, jie turės sugebėti pakelti iki 13 kg sveriančius daiktus.

JAV darbo statistikos biuro duomenimis, vidutinis skrydžio palydovų atlyginimas JAV yra šiek tiek daugiau nei 62 tūkst. JAV dolerių (57 tūkst. eurų) per metus.

BBC susisiekus su „Netflix“ atstovu spaudai, šis teigė, kad bendrovė „nekomentuos“ detalių, kaip ji apskaičiuoja skrydžių palydovų atlyginimus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas