Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
06 14

Netikėtas „Michelin“ žingsnis – į gidą įtraukė ir Lietuvos viešbučius: „Aš net nežinojau“

„Michelin“ įvertinimo sulaukė ne tik Lietuvos restoranai, bet ir apgyvendinimo įstaigos. Šią savaitę penki Vilniaus viešbučiai buvo įtraukti į „Michelin“ gidą. Tiesa, verslų vadovai tikina tai sužinoję atsitiktinai, apie vertinimą nebuvo nei įspėti, nei apie tai girdėjo anksčiau. „Netikėtas, bet labai malonus siurprizas“, – 15min teigė vieno įvertinto viešbučio vadovė. O kita sakė norinti sulaukti ir „Michelin“ rakto. Kas tai?
Į „Michelin“ gidą įtraukti viešbučiai
Į „Michelin“ gidą įtraukti viešbučiai / 15min.lt koliažas

Nustebo sužinoję

Į „Michelin“ gidą įtraukti šie penki sostinės viešbučiai: „Vilnia“, „Neringa“, „Narutis“, „Stikliai“ ir „Pacai“.

„Mums niekas nieko nepranešė, jokių laiškų negavome, jokių apklausų nepildėme, nežinome, ar pas mus kokie nors inspektoriai lankėsi, gyveno, ar negyveno. Nieko nežinome.

Kadangi nuolat sekame informaciją, kada ir kur internete yra paminimas mūsų viešbučio vardas, taip ir pamatėme, tiesiog gavome pranešimą, kad buvome paminėti „Michelin“ puslapyje ir taip sužinojome“, – 15min pasakojo „Pacų“ vadovė Rūta Pulkauninkaitė-Macikė.

Tokią informaciją komanda išvydo šios savaitės pradžioje ir tikina, kad tikriausiai buvo bene pirmoji apie tai sužinojusi.

Ekrano nuotr./Į „Michelin“ gidą patekę Lietuvos viešbučiai
Ekrano nuotr./Į „Michelin“ gidą patekę Lietuvos viešbučiai

„Kai pasidalijau šita žinia su „Go Vilnius“ kolegomis, net jie apie tai nebuvo žinoję. Jie manęs klausė, iš kur aš tai žinau“, – teigė pašnekovė.

O štai viešbučio „Neringa“ vadovė Edita Liutkevičiūtė šią žinią jau sužinojo būtent iš „Go Vilnius“.

„Man paskambino kolegos iš „Go Vilnius“ ir pranešė. Aš net nežinojau, kad „Michelin“ į gidą įtrauks ne tik restoranus, bet ir viešbučius, mums niekas apie tai nebuvo pranešęs. Nežinojome, kad viešbučiai bus vertinami, tai ir jaudintis nereikėjo, – nusijuokė E.Liutkevičiūtė. – Buvo malonus siurprizas sužinojus, kad esame gide. Netikėtas, bet labai malonus siurprizas.“

Tačiau „Keliauk Lietuvoje“ nurodė, kad restoranų ir viešbučių vertinimas yra nesusiję projektai. Apie apgyvendinimo įstaigų vertinimus nebuvo įspėtas niekas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus