Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Nordic Tyre Group“ leista įsigyti „Latakko“

Skandinavijos bendrovei „Nordic Tyre Group“ leista įsigyti padangų prekybos bendrovę „Latakko“, veikiančią Latvijoje, Estijoje ir Lietuvoje.
„Latakko“ steigėjas ir vadovas Eugenijus Kopilkovas
„Latakko“ steigėjas ir vadovas Eugenijus Kopilkovas / Asmeninio archyvo nuotr.

Konkurencijos taryba pranešė leidusi vykdyti koncentraciją įsigyjant 100 proc. trijose šalyse registruotų įmonių „Latakko“ bei Latvijos bendrovės „Latakko serviscentru tikls“ akcijų ir perimti vienvaldę pastarųjų kontrolę.

„Įvertinusi su sandoriu susijusias aplinkybes, Konkurencijos taryba konstatavo, kad dėl numatomos vykdyti koncentracijos nebus sukurta ar sustiprinta dominuojanti padėtis, ar itin apribota konkurencija atitinkamose rinkose“, – teigiama pranešime.

Skelbta, kad bendros „Nordic Tyre Group“ ir „Latakko“ pajamos turėtų siekti daugiau nei 320 mln. eurų, parduodant daugiau nei 3 mln. padangų per metus.

„Latakko“ įkūrėjas ir vadovas Jevgenijus Kopilkovas taps „Nordic Tire Group“ partneriu. „Latakko“ prekiauja padangomis, ratlankiais, akumuliatoriais ir variklinėmis alyvomis.

Registrų centro duomenimis, vien Lietuvoje „Latakko“ pajamos pernai augo 10,4 proc. iki 14,2 mln. eurų, įmonė uždirbo 32,1 tūkst. grynojo pelno.

„Nordic Tire Group“ kontroliuoja privataus kapitalo fondų grupė „Altor“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas