Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

NT plėtros bendrovė „Omberg group“ turi naują vadovę

Vienai iš didžiausių Lietuvoje NT plėtros bendrovių „Omberg group“, kartu su investiciniais fondais plėtojančiai gyvenamosios paskirties projektus Vilniuje ir komercinės – Kaune, vadovauti pradeda Deimantė Laumytė, rašoma „Omberg group“ pranešime spaudai.
Deimantė Laumytė
Deimantė Laumytė / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Karjera Omberg, UAB

Naujoji įmonių grupės vadovė D.Laumytė turi sukaupusi daugiau nei du dešimtmečius strateginio valdymo ir plėtros patirties lyderiaujančiose tarptautinėse gamybos, transporto, logistikos ir mažmeninės prekybos organizacijose. Savo strateginio valdymo žinias D.Laumytė gilino Harvardo ir Oksfordo verslo mokyklose bei taikė viešojo ir privataus kapitalo įmonių valdybose.

„NT rinka šiuo metu ne tik mūsų regione, bet ir visame pasaulyje išgyvena transformacijos laikotarpį. Jį lemia geopolitiniai, ekonominiai veiksniai, taip pat – besikeičiantis požiūris į skaitmenizaciją, aplinkos apsaugą, augantys tvarumo reikalavimai.

Tai – išskirtinė galimybė mums kurti kokybinį pokytį Lietuvos NT rinkoje, gyventojams ir verslui pasiūlant individualiai jų poreikiams pritaikytus namų ir verslo erdvių sprendimus, įmanomus tik veikiant efektyviai bei inovatyviai“, – sako D.Laumytė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai