Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Nter Asset Management“ įsigijo gydyklos pastatus sostinės Antakalnyje

Investicinių fondų valdymo įmonė „Nter Asset Management“ (buvusi „Orion Asset Management“) iš nekilnojamojo turto prekybos bendrovės „NTD4“ įsigijo buvusios gydyklos pastatus sostinės Pauliaus Širvio gatvėje, Antakalnyje.
Pinigai
Pinigai / 123rf.com

Sandorio vertė neatskleidžiama, įsigijimo sandorį ir būsimą sklypo vystymą didžiąja dalimi finansuoja Šiaulių bankas, pranešė „Nter Asset Management“.

„Įsigytas sklypas atitinka mūsų investavimo strategiją ir tikslus. Jis yra puikioje lokacijoje – viename patraukliausių Vilniaus rajonų, šalia žaliųjų erdvių ir išplėtotos miesto infrastruktūros“, – pranešime teigė „Nter Asset Management“ nekilnojamojo turto investicijų vadovė Rosita Kucevičienė.

Anot jos, sklype norima įgyvendinti išskirtinį, miestui ir jo gyventojams vertę kuriantį projektą. Planuojant, kaip geriausiai panaudoti teritoriją, bus atsižvelgta į vietos kraštovaizdžio ir infrastruktūros ypatumus bei bendruomenės lūkesčius.

Bendrovė „NTD4“ iš Turto banko gydyklos pastatus už 5,62 mln. eurų įsigijo pernai lapkritį, o šių metų kovą bendrovės atstovai BNS Plius teigė, jog svarsto įvairius teritorijos plėtros variantus.

Nekilnojamojo turto registro duomenimis, gydyklą ir sklypą fondas „Nter Opportunity Fund I“ valdo nuo rugsėjo 8 dienos.

Nuo 2004 metų čia veikė Respublikinės tuberkuliozės ir infekcinių ligų universitetinės ligoninės skyriai, kurie vėliau tapo Vilniaus universiteto ligoninės Santaros klinikų dalimi.

Turto bankas statinius iš Sveikatos apsaugos ministerijos perėmė 2020 metų lapkritį

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas