Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Nyderlandų bendrovė Vilniuje atidaro mokslinių tyrimų centrą – siūlo 4500 eurų algą

Nyderlandų IT bendrovė „Convious“, kurianti el. prekybos sprendimus, paskelbė atidaranti mokslinių tyrimų ir eksperimentinės plėtros centrą Vilniuje. Bendrovė jau ieško programinės įrangos inžinierių ir duomenų analitikų, tikisi įdarbinti 30 žmonių, o siūlomi atlyginimai siekia 4500 eurų.
IT darbuotojas
IT darbuotojas / „123RF“ nuotr.

Skelbiama, kad čia bendrovė plėtos dirbtinį intelektą naudojančią platformą, pateikiančią individualiai pritaikytus kainos pasiūlymus internetu perkantiems naudotojams. „Convious“ jau dabar ieško programinės įrangos inžinierių ir duomenų analitikų bei tikisi iki 2018 m. pabaigos įdarbinti 30 žmonių.

Pasak „Convious“ generalinio direktoriaus ir vieno iš steigėjų Camielio Kraano, įmonei reikalingi aukščiausios kvalifikacijos specialistai, išmanantys mašininį mokymąsi, natūraliosios kalbos apdorojimą ir, be abejo, programavimą.

„Mūsų darbe susikerta daugybė sričių, tarp kurių yra dirbtinis intelektas, duomenų analizė, IT, el. prekyba ir rinkodara. Kad pranoktume kitus, mums reikalingi patyrę specialistai, kurie nori toliau mokytis ir nebijo improvizuoti, – pasakoja C.Kraanas. – Laikomės principo, kad svarbiau žmonės, o ne procesai. Tai reiškia, kad siūlome ne tik konkurencingus atlyginimus, finansines ir kitas skatinimo priemones, bet ir kai ką, kas retai sutinkama darbo rinkoje – neribotos trukmės mokamas atostogas.“

„Investuok Lietuvoje“ generalinio direktoriaus Manto Katino teigimu, bendrovės sprendimas vystyti mokslinius tyrimus ir eksperimentinę plėtrą Lietuvoje rodo šalies galimybes kurti rytdienos interneto sprendimus.

„Vakarų Europoje darosi vis sunkiau rasti puikių techninių žinių ir „minkštųjų“ įgūdžių turinčių programinės įrangos kūrėjų, tad tokių specialistų trūkumas jau virto galvos skausmu daugeliui bendrovių. Lietuvoje IT studijas nuolat baigia nauji specialistai, klesti technologijų sektorius, todėl šalis turi tai, ko reikia, kad pritrauktų inovacijas kuriančias bendroves iš viso pasaulio“, – įsitikinęs M.Katinas.

„Convious“ buvo įsteigta Nyderlanduose 2016 m. Bendrovė siekia padėti pramogų ir svetingumo industrijos įmonėms visame pasaulyje didinti pardavimus per asmeniškai pritaikytus kainodaros sprendimus, kurie tiekiami per dirbtiniu intelektu grįstą platformą. 2018 m. birželį „Convious“ laimėjo „sunkiasvorės“ įmonės nominacijoje Portugalijoje organizuotame pasauliniame perspektyviausių naujų bendrovių „Get in the Ring“ konkurse.

Įmonė jau pradėjo ieškoti darbuotojų, siūlomi atlyginimai siekia 4500 eurų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?