Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pabudusi „Keulė Rūkė“ paskelbė atverianti duris: „Kapitalistinė Keulė gavo galą“

4 restoranus „Keulė Rūkė“ Vilniuje ir Kaune valdanti įmonė, neseniai skelbusi apie bandymus parduoti įmonę, o nepavykus to padaryti – kelti bankroto bylą, šeštadienį socialinio tinklo „Facebook“ paskyroje pranešė: „Šįvakar duris plačiai visiems atveria pabudusi Keulė“.
Uždarytas restoranas „Keulė Rūkė“
Uždarytas restoranas „Keulė Rūkė“ / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Spalio pabaigoje 4 restoranus „Keulė Rūkė“ Vilniuje ir Kaune valdančios įmonės darbuotojų skaičius vos per kelias dienas sumažėjo nuo 25 iki 6, savo darbo laiku restoranai neveikė, jie buvo nepasiekiami nurodytais telefono numeriais. Vienas restoranų akcininkų 15min tuomet pasakojo, kad bus bandoma parduoti įmonę. Jeigu to padaryti nepavyks, bus keliama bankroto byla.

Vis dėlto šeštadienį socialiniame tinkle „Facebook“ „Keulė Rūkė“ pranešė:

„Viskas turi savo pradžią ir savo pabaigą. Pervargusi nuo savo aršių kovų, darbo ir perfekcionizmo kapitalistinė Keulė gavo galą.

Šįvakar duris plačiai visiems atveria pabudusi Keulė.

Reikėjo laiko pasivoliot dugne, kad suprast, jog laisvė ir pagarba visų pirma prasideda nuo savęs, kad savo darbą reikia mylėt, o heitas nuodija patį tave. Reikėjo gerai atsipūst kad atsimint, kad iš tiesų kiaulė – švarus gyvūnas, mėgstantis draugiją.

Keulė grįžta su tikėjimu, kad pabaiga – tai tik nauja pradžia, nepraradusi laisvės šauksmo ir su dideliu ryžtu puoselėti bendruoMENIŠKUMĄ ir rajono vaibą.

Ir dar kas kitas, jei ne Keulė, bus pirmasis Lietuvos coffeeshopas (Nyderlanduose taip vadinamos kavinės, kuriose legaliai prekiaujama marihuana), tik legalizavus ganją? (Aurelijau, mes pasiruošę, laukiam)“.

Detalių apie atsinaujinusią vadovybę neatskleidė

Sekmadienio popietę menininkė Rūta Jankauskaitė, žinoma Marlos Singer pseudonimu, feisbuke paskelbė įrašą, kad pradeda darbą „Keulėje rūkėje“.

15min susisiekus su ja, ji teigė visų detalių apie atsinaujinusią kavinės vadovybę kol kas negalinti atskleisti, tačiau patikino, kad ji nuo šiol vėl rūpinsis „Keulės rūkės" komunikacija.

„Kiaulių valdovai“ turi tris restoranus Vilniuje ir vieną Kaune.

„Sodros“ duomenimis, keturis restoranus turinčioje „Keulė Rūkė“ (UAB „Kiaulių valdovai“) dirba vos šeši darbuotojai. O spalio 26 dieną įmonėje dirbo 25 žmonės.

Nuosekliai darbuotojų skaičius įmonėje pradėjo mažėti rugsėjo pabaigoje. 26 dieną bendrovėje dirbo 29 asmenys, vėliau kas savaitę buvo atleista po 1–2 darbuotojus. Didžiausi atleidimai įvyko šios savaitės pradžioje – penktadienį įmonėje dar dirbo 25 žmonės, o antradienį beliko vos 15.

Registrų centro duomenimis, „Kiaulių valdovų“ akcininkai yra 5: Rolandas Čečkauskas, Martynas Balaišis, Ervinas Baubinas, Dominykas Čečkauskas ir Rokas Medonis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi