Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Palangoje pradedamos „Norfos“ su uždarais teniso kortais statybos

Palangoje, Bangų gatvėje, jau pradedama statyti naują „Norfos“ prekybos centrą su uždarais teniso kortais. „Į Bangų g. 11A sklypą jau važiuoja statybinė technika, artimiausiomis dienomis teritorija bus parengta, ir jau kitą savaitę planuojama pradėti įrenginėti būsimojo pastato pamatus“, – paskelbė Palangos meras Šarūnas Vaitkus.
Palangoje pradedama statyti naują prekybos centrą „Norfa“
Palangoje pradedama statyti naują prekybos centrą „Norfa“ / Š.Vaitkaus nuotr.

Kaip skelbia kurorto meras, naujasis dviejų aukštų pastatas gyventojams taps svarbus ne tik kaip prekybos centras, bet ir kaip dar viena sporto ir laisvalaikio praleidimo erdvė – prekybos patalpos įsikurs pirmame aukšte, o štai antrame bus įrengti uždari teniso kortai.

Būsimasis pastatas taps ir Palangos sporto bei laisvalaikio infrastruktūros objektas, suteiksiantis naujas galimybes tiek palangiškiams tiek ir mūsų kurorto svečiams.

Bendrovės nuotr./Palangoje iškils naujas „Norfos“ prekybos centras
Bendrovės nuotr./Palangoje iškils naujas „Norfos“ prekybos centras

Iš viso numatyta įrengti tris uždarus standartinio dydžio teniso kortus, tinkamus ne tik mėgėjams, bet ir profesionaliai sportuoti. Taip pat bus įrengtos salės mankštoms, apšilimui, persirengimo kambariai vyrams ir moterims bei tribūnos žiūrovams, kuriose tilps daugiau nei 100 žmonių.

Projektuotojai pasirūpino ir patogumais – pastate bus liftai, administracinės patalpos, o sklype suprojektuota 116 automobilių stovėjimo vietų.

Planuojama, kad naujojo prekybos centro su teniso kortais statybos truks iki metų. Darbai vyks ir šaltuoju sezonu, tačiau jų tempai labai priklausys nuo oro sąlygų – jei žiema lepins palankiais orais, bus siekiama naująjį pastatą užbaigti iki vasaros.

„Labai džiaugiuosi ir esu dėkingas „Norfos“ įmonių grupės vadovui Dainiui Dunduliui už tai, kad investicijos nukreiptos ne tik į prekybos objektą, bet ir Palangos sporto infrastruktūrą.

Jau greitai mūsų kurorte atsirasiantys nauji uždari teniso kortai ne tik kurs pridėtinę vertę mūsų kurortui, bet ir suteiks puikias galimybes mūsų jaunimui, aktyviems gyventojams bei svečiams išbandyti dar vieną sporto šaką, aktyviai sportuoti ir mėgautis tenisu ištisus metus, nepriklausomai nuo oro sąlygų“, – skelbė Palangos meras Š.Vaitkus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas