Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Parduotas prekybos centras „Pupa“ Vilniuje

Nekilnojamo turto vystymo bendrovė „Eika“ pardavė prekybos centrą „Pupa“ Vilniuje, Pilaitės mikrorajone. Gautas lėšas bendrovė planuoja investuoti į naujų projektų vystymą ir plėtrą Lietuvoje, rašoma „Eika“ pranešime spaudai.
Prekybos centras „Pupa“
Prekybos centras „Pupa“ / Bendrovės nuotr.

Prekybos centras „Pupa“, bendrovės „Eika“ pastatytas 2008 metais, buvo pirmasis Pilaitėje, viename sparčiausiai šiuo metu augančių Vilniaus mikrorajonų. Prekybos centro plotas – 6126 kvadratinių metrų, jame yra apie 50 nuomininkų.

„Tuo metu, kai sparčiai statėme daugiabučius šiaurinėje Pilaitės pusėje, prekybos centras „Pupa“ buvo natūrali tos plėtros tąsa, atliepiant naujųjų gyventojų poreikius. Galvojome apie tai, kad prekybos centras turi tarnauti ilgai, kad būtų patogus jame veiksiantiems verslininkams ir, žinoma, pirkėjams. Praėjus tiek metų ir prekybos centrui išlaikant puikius rezultatus matome, kad tai padaryti pavyko, tai įvertino ir naujasis pastato savininkas. „EIKA Development“ ir toliau lieka prekybos centro valdytoju, o gautos lėšos bus nukreiptos naujų ambicingų projektų vystymui“, – sako Martynas Žibūda, „EIKA Development“ generalinis direktorius.

Sandoriui tarpininkavo tarptautinė nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovė „Newsec“. „PC „Pupa“ – daugiau nei 15 metų sėkmingai veikiantis kaimynystės tipo prekybos centras. Tokie nekilnojamojo turto objektai investuotojams yra patrauklūs dėl diversifikuotos nuomininkų sudėties ir palyginti stabilaus generuojamo pajamų srauto. Taip pat vertinama prekybos centro strateginė pozicija, lokacija viso rajono mastu, bei aplink esančių kitų komercinių pastatų kuriamos sinergijos,“ – sako „Newsec“ investicinių sandorių vadovė Lietuvai Monika Nedzinskaitė.

Prekybos centro pirkėjas – UAB „NDX group“, sandorio suma šalių sutarimu neskelbiama. Šiuo metu „EIKA Development” valdo 20 komercinės paskirties objektų, kurių bendras plotas siekia daugiau kaip 122 000 kv. m.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?