Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Paryžiaus parodoje – prizai „Vilkyškių pieninės“ kefyrui ir lydytiems sūriams

Paryžiuje vykusioje tarptautinėje maisto inovacijų parodoje SIAL 2014, svarbiausiame tokio pobūdžio renginyje pasaulyje, bendrovė „Vilkyškių pieninė“ pateko tarp inovatyviausių maisto pramonės atstovų.
Kefyras
Kefyras / Fotolia nuotr.

Konkurso „SIAL Innovation“ profesionali vertinimo komisija iš daugiau kaip 1500 dalyvių išrinko net du Vilkyškių pieninės gaminamus produktus.

„Vilkyškių pieninė“, užsienio rinkoms prisistatanti su prekiniu ženklu „Vilvi“, įvertinta už kefyrą 330 g pakuotėje bei lydytus sūrius, kurie visai neseniai buvo pristatyti Lietuvos vartotojams.

Kefyras komisijos narius sužavėjo tuo, kad Lietuvos gamintoja sugebėjo modernizuoti tradicinį produktą, išradingai pateikti jį vartotojui originalaus dizaino patogioje pakuotėje.

Lydyti sūriai pripažinimą pelnė už skonių paletę bei pakuotės patrauklumą.

„Patekimas į „SIAL Innovation“ paviljoną yra ne tik garbingas įvertinimas, bet ir puiki galimybė praplėsti partnerių tinklą“, – teigia „Vilkyškių pieninės“ generalinis direktorius Gintaras Bertašius. „SIAL Innovation“ paviljonas laikomas bene svarbiausia parodos dalimi.

Pirmoji SIAL paroda buvo surengta 1964 metais ir šiais metais švenčia 50 metų garbingą jubiliejų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„ID Vilnius“ – Vilniaus miesto technologijų kompetencijų centro link
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais