Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Snoro lizingo“ akcijos už 74 milijonus litų bus parduotos Estijos bankui

Bankrutavusio „Snoro“ bankroto administratorius Neilas Cooperis patvirtino, kad bankas pasiekė susitarimą su vienu didžiausių Estijos banku LHV ir jo partneriu RAZFin, Rakauskų šeimos bei „Žabolis Partners“ kontroliuojama investicine bendrove, dėl „Snoro lizingo“ akcijų pardavimo. Sandorį užbaigti tikimasi per keletą mėnesių, gavus Konkurencijos tarybos pritarimą ir įvykdžius kitas sandorio sąlygas.
Neil Cooper
Neil Cooper / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Banko kreditorių komitetas patvirtino šio pardavimo metodą bei pagrindines sandorio sąlygas, tad šalys sieks įvykdyti sandorį iki 2013 m. liepos pabaigos. „Snoro lizingo“ akcijos parduodamos už 74 milijonus litų. 

„Džiaugiamės galėdami paskelbti, kad pasiekėme susitarimą su LHV ir RAZFin. Toliau dėsime visas pastangas, kad sandoris būtų įvykdytas greitai. Džiaugiamės pasirinkę patikimą ir skaidrų investuotoją „Snoro lizingo“ bendrovei. Akcijų pirkimo-pardavimo sutartis, kurią pasirašėme su LHV ir RAZFin – labai svarbus žingsnis judant link „Snoro lizingo“ pardavimo proceso užbaigimo, užtikrinant didžiausią naudą banko kreditoriams“, – teigė banko „Snoras“ bankroto administratorius Neilas Cooperis. 

Daugiau informacijos bankroto administratorius tikisi pateikti, kai sandoris bus įgyvendintas. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito