Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Patvirtinta nauja Vilniaus vystymo kompanijos vadovė

Vilniaus vystymo kompanijos (toliau – VVK) valdyba naująja bendrovės vadove paskyrė Laurą Joffę. Ji vadovauti įmonei pradės nuo liepos 31 d., rašoma Vilniaus miesto savivaldybės pranešime spaudai.
Laura Joffe
Laura Joffe / Vilniaus vystymo kompanijos nuotr.

„Prisijungiu prie komandos su aiškia akcininko vizija: statyti modernų Vilnių, kuris atitiktų miesto gyventojų poreikius. Tikiu, kad kartu su suformuota stipria profesionalų komanda ne tik aiškiai nubrėšime strateginę kryptį, kur ir kaip pati įmonė turi vystytis artimiausius 5–10 metų, bet ir tapsime kompetencijų centru, užtikrinančiu visų strateginių projektų įgyvendinimą laiku“, – nurodė būsima vadovė L.Joffė.

Laura Joffė yra įgijusi tarptautinės ekonomikos magistro laipsnį Kauno Technologijos universitete, o ISM Vadybos ir ekonomikos universitete baigė vadovų magistrantūros studijų programą.

Būsima VVK vadovė turi ilgametę patirtį dirbant finansų ir ekonomikos srityse įvairaus profilio įmonėse. Nuo 2008 metų ji ėjo finansų kontrolierės pareigas tiek privataus, tiek viešojo sektoriaus įmonėse. Nuo 2014 metų pradėjo dirbti VĮ Lietuvos oro uostai, kur vykdė įvairių projektų finansinę kontrolę bei įmonės vidinių procesų ir veiklų kontrolę. 2018 m. įmonėje L.Joffė tapo vykdomąja direktore, o nuo 2021 m. – finansų ir administravimo direktore. Nuo praėjusių metų rugsėjo L.Joffė vadovavo bei prisidėjo prie strategijos kūrimo ir įgyvendinimo UAB „Bunasta“.

Laura Joffė taip pat turi patirties dirbant su Vilniaus miesto savivaldybei priklausančių įmonių valdymu ir auditu: UAB „Vilniaus vandenys“ ji dirbo audito komiteto pirmininke bei ėjo nepriklausomos valdybos narės pareigas.

Vilniaus vystymo kompanijos valdyba, kartu su akcininku – Vilniaus miesto savivaldybe – šiai pozicijai kelia aukščiausius skaidrumo ir veiklos efektyvumo standartus.

„Vilniaus vystymo kompanija – kertinė savivaldybės įmonių grupės organizacija, nuo kurios priklauso sklandus miesto socialinės infrastruktūros vystymas. Efektyvus tokios įmonės projektų vykdymas negali būti įsivaizduojamas be stipraus vadovo ir jo suburtos komandos, todėl džiaugiamės, kad mums pavyko pritraukti ambicingą profesionalę, turinčią ilgametę patirtį tiek privataus, tiek viešojo sektoriaus įmonėse“, – teigė Vilniaus miesto savivaldybės administracijos direktorius Adomas Bužinskas.

UAB „Vilniaus vystymo kompanija“ yra viena seniausių Vilniaus miesto savivaldybės valdomų įmonių, kuri jau kelis dešimtmečius atlieka savivaldybei priklausančių viešosios paskirties švietimo, ikimokyklinio ugdymo, socialinių paslaugų, sporto, kultūros, turizmo, sveikatos priežiūros ir viešųjų erdvių objektų projektavimo bei statybų valdymo paslaugas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas