Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Patvirtinta technologijų kompanijos „Raso“ valdyba

Įregistruota ir darbą pradeda atnaujinta technologijų kompanijos UAB „Raso“ valdyba, kurią sudaro penki nariai. Valdybos pirmininku išrinktas Evaldas Remeikis, valdyboje taip pat dirbs Ričardas Tamašiūnas, Aiva Remeikienė bei du nepriklausomi nariai Darius Simanavičius ir Darius Samuolis, rašoma „Raso“ pranešime spaudai.
Valdyba
Valdyba / „Raso“ nuotr.
Temos: 1 Technologijos

„Valdyba atliks patariamąją ir priežiūros funkcijas. Tai dar labiau sustiprins mūsų pozicijas, leis kryptingai auginti užimamą rinkos dalį prekybos, logistikos, gamybos sektoriuose ir dar geriau atliepti klientų lūkesčius intensyviais periodais, tokiais, kaip šiemet diegiant išmaniuosius kasos aparatus“, – teigia Vitalijus Garbauskas, UAB „Raso“ direktorius.

Už pardavimus, tiekėjus ir gamintojus bus atsakingas valdybos narys R.Tamašiūnas, „Raso“ verslo konsultantas, smulkusis įmonės akcininkas.

Finansinius klausimus spręs ir veiklos rodiklius prižiūrės valdybos pirmininko pareigas einantis E. Remeikis, finansinių technologijų bendrovės „NEO Finance“ bei privataus kapitalo įmonės „ERA Capital“ vadovas bei vienas iš „Raso“ akcininkų. Šiems klausimams savo kompetencijas skirs ir valdybos narė A. Remeikienė, investuotoja, verslo konsultantė ir įmonės „ERA Capital“ bendrasavininkė bei viena iš akcininkių.

Už veiklos ir valdymo klausimus valdyboje bus atsakingas nepriklausomas narys D. Samuolis, konsultacijų ir mokymų kompanijos „Ledo mintys“ vadovas ir verslo konsultantas, nepriklausomas valdybų narys, anksčiau ėjęs viceprezidento pareigas UAB „Kesko Senukai Lietuva“ bei dirbęs vykdomuoju vadovu įmonių grupėje „KG Group”. Taip pat – D. Simanavičius, svetingumo sektoriaus technologijų kompanijos UAB „UCS Baltic“ bei „UCS Latvia“ vykdomasis vadovas, investuotojas, investavimo klubo „Pinigų srautas“ įkūrėjas.

„Patvirtintoje valdyboje sutelktos skirtingos ir verslui reikšmingos kompetencijos, todėl tikiu, jog valdybos veikla atneš pridėtinės vertės mūsų veiklai“, ­­– sako V.Garbauskas.

Daugiau nei tris dešimtmečius veikianti „Raso“ kuria ir diegia technologinius sprendimus prekybos, gamybos bei logistikos sektoriams, o taip pat yra viena didžiausių kasos aparatų bei kompiuterizuotų kasų sistemų, išmaniųjų kasos aparatų, savitarnos kasų bei prekybinės įrangos tiekėjų Lietuvoje.

„Raso“ Lietuvoje atstovauja platų gamintojų tinklą iš viso pasaulio, dirba su rinkoje žinomais prekių ženklais, tokiais kaip „Honeywell“, „Bixolon“, „Casio“, „Posiflex“, „Citizen“ ir kt.

Įmonė diegia ir aptarnauja sprendimus, tiekia įrangą gerai žinomoms Lietuvos įmonėms, tokioms kaip mažmeninės prekybos tinklai „Norfa“, „Maxima“, UAB „Kilminė”, valdanti prekės ženklą „Express Market“, didmeninės prekybos tinklas „Sanitex“, sveikatos priežiūros tinklas „Antėja“, logistikos bendrovė „Venipak“, AB „Lietuvos paštas“ ir daugeliui kitų.

Paslaugos teikiamos keturiose šalyse: Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje bei Lenkijoje. Praėjusiais metais (2022) įmonės apyvarta viršijo 7,5 mln. Eur.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas