Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pokyčiai Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijoje – pareigas pradėjo naujai išrinktas direktorius

Pirmąją rugpjūčio savaitę Vilniaus technologijų ir dizaino kolegijoje (VTDK) įvyko permainos. Ilgametę aukštosios mokyklos direktorę Liuciją Nijolę Kikutienę pareigose pakeitė šią savaitę darbus pradėjęs dr. Rolandas Vitkūnas, rašoma VTDK pranešime spaudai.
Dr. Rolandas Vitkūnas
Dr. Rolandas Vitkūnas / Asmeninio archyvo nuotr.

„Priimu šias pareigas kaip iššūkį ir įsipareigojimą tęsti VTDK veiklą, vesti ją į priekį ir išlaikyti jos vardą tarp lyderiaujančių kolegijų Lietuvoje. Man pasisekė, kad perimu puikiai veikiančios ir sutvarkytos organizacijos vairą ir už tai esu dėkingas savo pirmtakei Liucijai Nijolei Kikutienei“, – kalbėjo išrinktas naujasis kolegijos direktorius.

Dr. R.Vitkūno profesinis kelias susijęs ne su viena įmone bei aukštąja mokykla. Jis yra dirbęs ,,Lietuvos spaudos“ Logistikos ir vidaus audito skyriaus vadovu; ,,Vilniaus kranų“ Kėlimo įrenginių remonto skyriaus vadovu. Naujasis kolegijos direktorius anksčiau dirbo Tarptautinės teisės ir verslo kolegijos katedros vedėju, vėliau - dekanu bei Studijų programų vadovu, dirbo Generolo Jono Žemaičio Lietuvos karo akademijoje.

2017 metais dr. R.Vitkūnas pradėjo dirbti VTDK docentu, buvo ir Transporto logistikos studijų programos komiteto pirmininkas.

L.N.Kikutienė ilgus metus pašventusi VTDK sėkmingam augimui, linkėjo ir toliau kolegijai klestėti ir išlikti verta pasididžiavimo mokymo institucija. „Tikiu, kad kolegija ir toliau išliks efektyvia aukštąja mokykla, kuri bus patraukli tiek čia studijuojantiems, tiek dirbantiems, tiek socialiniams partneriams, ieškantiems specialistų savo veikloms. Linkiu kolegijai ir visai jos bendruomenei tik augti ir klestėti“, – kalbėjo buvusi direktorė.

Technologijos mokslų daktaras R.Vitkūnas pradėjo eiti pareigas, laimėjęs viešąjį konkursą, kuris buvo paskelbtas, pasibaigus esamo direktoriaus kadencijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas