Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Port Lite“ į žuvies produktų gamyklą Latvijoje investuos 8 mln. eurų

Pernai pavasarį Liepojos „Columbia“ žuvies produktų gamyklą už 3 mln. eurų įsigijęs ir ją pervadinęs „Port Lite“ verslininkas Sigitas Ambrazevičius į jos plėtrą planuoja investuoti iki 8 mln. eurų ir įdarbinti apie 150 darbuotojų.
Žuvis
Žuvis / 123rf.com
Temos: 1 Verslas

Pasak „Port Lite“ įkūrėjo ir akcininko S.Ambrazevičiaus, bendrovė per artimiausius metus ketina pastatyti naują krabų skonio ir surimi lazdelių gamyklą bei gerokai padidinti gamybos apimtis.

„Šiuo metu jau pradėti paruošiamieji darbai statybai, o pirmas plėtros etapas, kur investicijos sieks iki 8 mln. eurų, turėtų būti baigtas iki 2023 metų antrojo ketvirčio“, – pranešime teigė „Port Lite“ akcininkas.

„Darbai jau pradėti, įranga galinti per mėnesį pagaminti apie tūkstantį tonų produkcijos, – pakeliui į Lietuvą“, – pridūrė S.Ambrazevičius.

2021 metų pavasarį daugiau nei 6 ha teritorijoje įsikūrusią „Columbia“ įsigijęs Lietuvos verslininkas gamybą joje atnaujino tų pačių metų pabaigoje.

Registrų centro duomenimis, S.Ambrazevičiui taip pat priklauso Šilutės žuvies gaminių įmonė „Dauparų žuvis“, Klaipėdos logistikos bei šaldytos žuvies prekybos bendrovė „Benko“, dalis logistikos bendrovės „Kaminatrans“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas