Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prancūzijos „Devoteam“ atidarė biurą Kaune

Prancūzijos kapitalo debesijos paslaugų konsultavimo kompanija „Devoteam“ atidarė biurą Kaune. Jame daugiausia dėmesio bus skiriama debesijos valdomų paslaugų teikimui ir inovacijų diegimui, pranešė bendrovė.
Devoteam Lietuva vadovas Darius Janulevičius
Devoteam Lietuva vadovas Darius Janulevičius / „Devoteam“ nuotr.
Temos: 2 Kaunas Verslas

„Devoteam Lietuva“ vadovas Darius Janulevičius teigė, jog nuspręsta įsikurti šalia universitetų, kur ruošiami aukšto lygio specialistai.

„Bendradarbiaudami su Kauno technologijos universitetu rengsime pasaulinio lygio debesijos paslaugų specialistus ir stiprinsime jau esamų kompetencijas. Neabejoju, jog šis miestas svariai prisidės prie „Devoteam“ sėkmės, todėl matome tolesnės plėtros Lietuvoje galimybių“, – pranešime sakė D.Janulevičius.

„Atidarę naują biurą Kaune, ruošime pasaulinio lygio debesijos paslaugų specialistus, taip dar labiau stiprindami savo pozicijas Lietuvos rinkoje ir skatindami klientų bazės bei verslo augimą“, – teigė jis.

Užsienio investicijų skatinimo agentūros „Investuok Lietuvoje“ vadovas Elijus Čivilis teigė, jog dėl gerai išvystytos infrastruktūros bei talentų gausos Kaunas vis labiau tampa palankia vieta užsienio investicijoms.

„Devoteam“ Kauną pasirinko strategiškai svarbiam vaidmeniui, kaip pagrindinį kompanijos debesijos paslaugų centrą, bendradarbiausiantį su didžiausiomis debesijos technologijų lyderėmis. Dėl išplėtotos infrastruktūros ir reikalingiausių talentų pasiūlos Kaunas vis labiau iškyla kaip palanki lokacija užsienio investicijoms tiek į IRT (informacines ir ryšių technologijas), tiek į verslo paslaugas“, – pranešime sakė E.Čivilis.

Įmonės komanda Kaune prisijungs prie kolegų Vilniuje bei daugiau nei 10 tūkst. darbuotojų tinklo 25 šalyse.

Pasak D.Janulevičiaus, pernai „Devoteam“ grupės pajamos pasiekė 1 mlrd. eurų.

„Devoteam“ padeda siekti automatizavimo, sklandžių kasdienių operacijų bei kitų verslui svarbių užduočių. Įmonė dirba su didžiosiomis technologijų gigantėmis, įskaitant „Google Cloud“, „Microsoft Azure“, bei „AWS“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas