Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Prekybininkų akcijų vilionė – tik po boikoto

Prekybos tinklas „Maxima“ paskelbė akciją, kurios metu didelė dalis prekių bus pardavinėjama 40 procentų pigiau. Perkant kai kurias prekes po vieną, antra bus siūloma nemokamai. Vienos dienos akcija įvyks iškart po organizuojamo prekybos centrų boikoto. „Maxima“ skelbia, kad akcijų diena – iš anksto suplanuota.
„Maxima“ Žvėryne
„Maxima“ Žvėryne / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Prekybos tinklas skelbia, kad akcijų diena bus gegužės 14 diena. Taigi jau praėjus po pirkėjų skelbiamo boikoto.

Beje, vaisiams ir daržovėms, dėl kurių kainų visuomenėje kilo pasipiktinimas, akcija neskelbiama. Tačiau siūloma pirkti daktarišką dešrą, o antrą gauti nemokamai.

Socialiniuose tinkluose išplito raginimas tris dienas ignoruoti prekybos tinklus taip pareiškiant savo poziciją dėl aukštų kainų. Akcija vyks, kaip skelbia jos organizatoriai, nuo gegužės 10 iki 13 dienos.

Internete taip pat siūloma pasirašyti po peticija prieš prekybos tinklus. Po ja pasirašė jau beveik 30 tūkstančių gyventojų.

„Maxima“ skelbia, kad prekybos tinkle akcijos rengiamos, atsižvelgus į sezoniškumą, periodiškumą ir konkurencinę aplinką.

„Planuojant akcijas sudaromi metiniai akcijų planai, kuriais ir vadovaujamasi. „Maximos“ prekybos tinkle gegužės 14 d. vyksianti akcija „Tokios nuolaidos“ yra sezoninė, planuota akcija. Jai atsakingai rengtis pradėta prieš kelis mėnesius“, – skelbiama pranešime.

„Prekybos tinkle akcijos visuomet yra kruopščiai planuojamos, joms rengtis pradedama gerokai iš anksto. Visose tinklo parduotuvėse gegužės 14 d. vyksianti akcija „Tokios nuolaidos“ nėra išimtis“, – rašoma „Maximos“ komentare.

Akcijai suorganizuoti visame tinkle paprastai prireikia kelių mėnesių.

Kiti prekybos tinklai kol kas neskelbia jokių ypatingų akcijų šią savaitę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento