Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Maxima“ skubiai pirkėjų prašo grąžinti virtas dešreles: priežastis – netikėta

„Maxima“ prekybos tinklas pirkėjus ragina grąžinti į parduotuves virtas „Samsono“ pieniškas dešreles, galiojančias iki rugsėjo 12 dienos. Šis maisto produktas iš prekybos pašalintas paaiškėjus, kad iš kiaulienos ir jautienos gaminamose dešrelėse aptikta vištienos. Dėl šios priežasties jos laikomos suklastotomis, paaiškino prekybos tinklo atstovai.
Dešrelės
Dešrelės / 123rf.com nuotr.

Prekybos tinklo „Maxima“ Komunikacijos ir korporatyvinių ryšių departamento vadovė Indrė Trakimaitė-Šeškuvienė 15min tvirtino, kad
pirkėjų prašome grąžinti ne visas virtas „Samsono“ pieniškas dešreles, o tik tas, kurios galioja iki rugsėjo 12 d. Grąžinimo terminas – nuo rugsėjo 3 iki 16 dienos.

„Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba tikrino jūsų minimas dešreles ir nustatė, kad jose aptikta vištienos DNR. Šioms dešrelėms gaminti naudojamos kiaulienos ir jautienos žaliavos – dėl šios priežasties, radus vištienos DNR, jos laikomos suklastotomis“, – paaiškino I.Trakimaitė-Šeškuvienė.

Pasak jos, „Maxima“ gavo tiekėjo išaiškinimą ir patikinimą, kad šis ėmėsi veiksmų, kad ateityje panašių situacijų būtų išvengta.

„Vadovaudamiesi Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos nurodymais, nedelsiant reagavome ir mes. Minėto galiojimo dešreles pašalinome iš prekybos ir jas sunaikinome bei pradėjome prekių susigrąžinimą iš pirkėjų – pastatėme parduotuvėse stendus su informacija klientams“, – sakė „Maxima“ atstovė.

Prekybos tinklas ragina pirkėjus, prekybos tinkle įsigijusius stenduose nurodyto galiojimo minėtą prekę iki rugsėjo 16 d. su pirkimo kvitu ar kita prekės įsigijimo faktą patvirtinančia informacija kreiptis į „Maxima“ parduotuvių administraciją, skambinti nemokama informacine linija 8800 200 50 ar rašyti el. paštu klientai@maxima.lt dėl pinigų grąžinimo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi