Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prie „INVL Asset Management“ jungiasi L.Liutkevičius iš „Modus grupės“

Vienos didžiausių turto valdymo grupių Baltijos šalyse „Invalda INVL“ grupės įmonės „INVL Asset Management“ komandoje dirbs buvęs bendrovių „Modus grupė“ ir „Energijos skirstymo operatorius“ (ESO) vadovas Liudas Liutkevičius.
Liudas Liutkevičius
Liudas Liutkevičius / Asmeninio archyvo nuotr.

„INVL Asset Management“ privataus kapitalo padalinio vadovas Vytautas Plunksnis BNS patvirtino, kad L. Liutkevičius bendrovėje dirba fondų partneriu.

Pirmasis apie tai pranešė portalas vz.lt.

Pats L.Liutkevičius BNS sakė, kad jis vertins galimybes steigti fondą, susijusį su atsinaujinančia energetika.

Lietuviško kapitalo tarptautinė grupė „Modus Group“, kuriai iki pernai balandžio vadovavo L.Liutkevičius, aktyviai dirba atsinaujinančios energetikos srityje, jos bendrovė „Green Genius“ investuoja šimtus milijonų eurų į saulės jėgainių parkus Lenkijoje, Ispanijoje ir Italijoje, ji per ketverius metus siekia būti tarp 25 pirmaujančių atsinaujinančių išteklių energetikos vystytojų Europoje.

„Invalda INVL“ ir su ja susijusios įmonės užsiima įvairia investicine veikla, turto valdymu ir priežiūra, metalo ir medienos apdirbimu bei didmenine prekyba, informacinių sistemų kūrimu ir priežiūra, teikia žemės ūkio paskirties žemės administravimo, finansų ir buhalterinės apskaitos bei kitas paslaugas.

Grupės bendrovėms daugiau kaip 200 tūkst. klientų Lietuvoje ir Latvijoje bei tarptautiniai investuotojai patikėjo valdyti daugiau kaip 1 mlrd. eurų vertės turto.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas