Paskutinė akcijos diena! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prie „Vesta Consulting“ komandos prisijungė buvęs viešbučių tinklo „Best Western“ vadovas Egidijus Dargevičius

Tvarumo konsultavimo ir sertifikavimo paslaugas Baltijos šalyse teikianti „Vesta Consulting“ plečia savo komandą – prie įmonės prisijungė didelę patirtį nekilnojamojo turto (NT) ir išskirtinai viešbučių srityje sukaupęs Egidijus Dargevičius.
Egidijus Dargevičius
Egidijus Dargevičius / Asmeninio archyvo nuotr.

Pasak „Vesta Consulting“ vadovo Evaldo Savickio, nauji tvarumo standartai Baltijos regiono NT rinkoje liudija jos brandą, tad siekiant išlaikyti ir gerinti aukštą paslaugų kokybę bei įgyvendinti įmonės plėtros tikslus, į komandą buvo pakviestas E.Dargevičius. Jis užims Tvaraus NT skyriaus vadovo poziciją.

„Tvarumo klausimai ir su tuo susijusios rizikos vis dažniau įtraukiami į organizacijų vadovų dienotvarkes sprendžiant tiek klimato kaitos problemas, tiek organizacijų konkurencingumo ir net išlikimo klausimus. Matome, kad verslo tvarumą skatina ne tik ES direktyvos ir reglamentai ar investuotojams taikomi Tvarumo reikalavimai finansų rinkos dalyviams, bet ir kitos suinteresuotos šalys – klientai, tiekėjai, industrijos asociacijos, vietinės bendruomenės ir visuomenė. Tikime, kad naujas komandos narys mums ne tik padės išlaikyti tvarumo lyderių poziciją Baltijos šalyse, bet ir plėstis į kitas rinkas“, – teigia E.Savickis.

E.Dargevičius virš 19 metų vadovavo „Best Western“ ir „Best Baltic“ viešbučius valdančiai įmonei „Naujasis Vilnius“, daugiau nei 5 metus buvo „Best Baltic Hotels“ valdybos nariu ir „Liuks NT“ verslo plėtros vadovu.

„Jaučiuosi puikiai prisijungęs prie profesionalios, motyvuotos ir atsidavusios ekspertų komandos. Tikiu, kad šiais laikais tvarumo klausimai turėtų būti kiekvienos įmonės vadovo darbotvarkėje, todėl esame pasiruošę šviesti visuomenę tvarumo klausimais. Linkiu visiems greičiau pradėti formuoti reikšmingus ateities pokyčius tvarumo srityje“, – kalba prie įmonės prisijungęs E.Dargevičius.

Pasak E.Savickio, tvarumo srityje šiuo metu vyksta strateginė slinktis nuo pastato išorės ar techninių sprendinių prie jame dirbančio žmogaus sveikatos ir produktyvumo.

„Dėmesys pastate dirbantiems žmonėms kuria „win-win“ situaciją, kai tvarus biuras tampa naudingas visoms suinteresuotoms pusėms. Darbuotojams tvarus biuras – tai pagerėjusi fizinė ir emocinė sveikata, darbdaviams – tai padidėjęs efektyvumas ir produktyvumas, galimybė pritraukti naujus talentus, o NT plėtotojams – išaugusi sveiko biuro paklausa“, – pasakoja E.Savickis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas