Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Prieš galimybių pasą kovojanti „Gustuko picerija“ dalinai atnaujina veiklą

Lapkričio pradžioje paskelbusi, kad užsidaro, „Gustuko picerija“ dabar skelbia, kad dalinai atnaujina veiklą. Maitinimo įstaiga, esanti Šiauliuose, išgarsėjo skambiais pareiškimais, kad nesilaikys valdžios nurodymų prašyti iš klientų galimybių paso.
Gustuko picerija
Gustuko picerija / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

„Gustuko picerija“ duris užvėrė lapkričio 13 dieną. Tuomet picerija tokį sprendimą Šiaulių maitinimo įstaiga priėmė sulaukusi institucijų patikrinimų ir baudų.

Tiesa, maitinimo įstaiga tuomet nurodė, kad teiks tik maisto išsinešti paslaugą.

Antradienį picerija paskelbė, kad nuo trečiadienio dalinai atnaujina savo veiklą. Apie tai ji lankytojams nurodė feisbuke.

„Galėsime Jums pasiūlyti privačias erdves Jūsų šeimos ar kolektyvo šventei“, – nurodo maitinimo įstaiga.

Ji taip pat skelbia, kad norint naudotis tokia paslauga lankytojams teks sudaryti trumpalaikę nuomos sutartį.

„Tai užtruks tik 30 sekundžių. Jums tapus laikinais jūsų pasirinktos erdvės savininkais, mes iš Jūsų nereikalausime jokių dokumentų.

Nenorime tapti žmonių rūšiavimo įrankiu. Mums kiekvienas klientas yra be galo svarbus ir mylimas, todėl mes už sprendimų ieškojimą, neatstumiant nei vieno“, – feisbuke savo pranešime teigia picerija.

15min anksčiau rašė, kad vasaros pabaigoje pradėjus sparčiai prastėti koronaviruso situacijai, Lietuvoje nuo rugsėjo 13 dienos prasidėjo vadinamasis nepasiskiepijusių karantinas, kuomet įsigaliojo platesnė galimybių paso naudojimo tvarka.

Naujoji ribojimai palietė tiek visas nebūtinųjų prekių parduotuves, tiek ir maitinimo įstaigas. Tačiau dalis verslininkų prieš tokius ribojimus ėmė viešai maištauti jiems dar net neįsigaliojus. Viena tokių maitinimo įstaigų – „Gustuko picerija“, kuri dar rugpjūtį pareiškė, kad priims tik nepasiskiepijusius lankytojus, o vėliau patikslino, kad čia galės lankytis visi – galimybių paso iš klientų nebus prašoma.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas