Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Reefo“ įsigijo „Corner“ viešbutį Vilniuje: štai kaip jis pasikeis

Nekilnojamojo turto (NT) plėtros bendrovė „Reefo“ investavo į „Corner“ viešbutį Vilniuje. 150 kambarių viešbutis sostinės Naujamiesčio rajone, T. Ševčenkos g. 16, įsigytas už 7,4 mln. eurų. Projekto sandorį dalinai finansavo sutelktinio finansavimo platforma „Profitus“ ir privačios skolos fondas „NuCapital“, rašoma pranešime spaudai.
Reefo Corner
Reefo Corner / Norbert Tukaj nuotr.
Temos: 2 Vilnius Viešbutis

„NuCapital“ fondas į „Reefo“ vystomus projektus investuoja jau ketvirtą kartą, bendrai suteikta kredito suma, įskaitant ir ankstesnius projektus, siekia 8 mln. eurų:

„Ankstesni „Reefo“ projektai sulaukė didelio susidomėjimo, šių vystytojų pasirinkta koncepcija jau egzistuojančius NT objektus prikelti naujam gyvenimui yra unikali, tad neabejodami ir viešbučio „Corner“ transformacijos sėkme į projektą investavome 3 mln. eurų”, – komentuoja turto valdymo įmonės „1 Asset Management“, valdančios privačios skolos fondą „NuCapital“, valdybos narys Simonas Jurgionis.

Norbert Tukaj nuotr./Reefo Corner
Norbert Tukaj nuotr./Reefo Corner

„Profitus“ platformos duomenys patvirtina privačios investuotojų bendruomenės susidomėjimą projektu. Į skirtingus „Corner“ viešbučio vystymo etapus buvo atlikta 5 421 investicija, 2 793 „Profitus“ investuotojai bendrai sutelkė 3.05 mln. eurų. Vidutinė investicija siekia 576 eurus, tačiau yra ir investuotojų, kurie skyrė 75 tūkst. ar 100 tūkst. eurų.

„Reefo“ vadovas Karolis Aidulis užsimena, jog ateities planuose – viešbučio transformacija į investicinį projektą: „Viešbučio kambarius ketiname šiuolaikiškai atnaujinti ir siūlyti privatiems investuotojams. Pritaikytumėme jau išbandytą ir pasiteisinusį būdą – investavusiems planuojama daugiau nei 10% metinė grąža be jokių priežiūros ar nuomos administravimo rūpesčių, kai toks turtas liktų integralia viešbučio veiklos dalimi“.

Panašų projektą „Reefo“ yra sėkmingai įgyvendinęs pajūryje – viešbutis „Nidos banga“ buvo įsigytas ir atnaujintas 2021 m. Dalis viešbučio kambarių buvo pasiūlyti investuotojams su nuomos administravimo paslauga.

Artimiausiu metu viešbutis ir konferencijų centras tęs darbus kaip ir iki šiol. Visi viešbučio darbuotojai taip pat lieka dirbti ir po savininkų pasikeitimo. O viešbučio lankytojus netrukus pasitiks atnaujintas pastato fasadas ir šiuolaikiškam miesto gyvenimui pritaikyti modernesni kambariai, kuriuose apsistoti bus galima ne tik trumpam, bet ir ilgesniam laikui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai
30 metų su ypatingais vaikais dirbanti mokytoja Irutė: neįsivaizduoju, kaip galime skirstyti vaikus