Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
06 02

Rekordininko Modesto CV gali nustebinti ne vieną: „Užsiimti viena veikla man atrodo nesąmonė“

„Užsiimti viena veikla man atrodo nesąmonė, atsibostų greitai“, – pripažino zarasiškis Modestas Stumbrys. Ir tai – ne tik žodžiai. Jeigu pažvelgtume į jo gyvenimo aprašymą, ten rastume įvairiausių veiklų: nuo darbo parduotuvėse iki komunikacijos, renginių, stovyklų ir patyriminių žygių organizavimo, baldų gamybos ir montavimo. O kiek dar daug neišvardyta. 15min pasikalbėjo su Modestu apie jo nesibaigiantį veiklų sąrašą, patirtis, klaidas ir kodėl kai kurie nedrįsta keisti net ir nepatinkančio darbo.
Modestas Stumbrys
Modestas Stumbrys / 15min.lt koliažas

Veiklų sąrašas nesibaigia

Šiuo metu vienas pagrindinių M.Stumbrio darbų – baldų gamyba „OSAM baldai“. Tuo jis užsiima, kaip pats sakė, „jau belekiek“, o tai yra 4 metus. Neseniai jis soc. tinkluose pradėjo dalintis ir jų kūrimo procesu.

Keisti darbų Modestas išties nebijo, o dažniausiai tiesiog vienu metu turi kelias veiklas. Tad ir be baldų gamybos dabar jis užsiima kelių prekės ženklų komunikacija, organizuoja ir veda renginius, pavyzdžiui, sugalvojo ir suorganizavo šašlykinių festivalį Zarasuose ir nori, kad jis taptų kasmetiniu įvykiu. Taip pat vyras organizuoja mergvakarius, bernvakarius, vestuves, jeigu reikia, jis gali būti ir vedėjas, ir jaunuosius dar sutuokti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi
Reklama
„Teleloto“ naujienos ne tik tarp vedėjų: nuo šiol laimės visi studijos žaidėjai