Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Revolut“ vartotojams pasiūlė viešbučių rezervavimo paslaugą

Jungtinės Karalystės finansinių technologijų kompanija „Revolut“, turinti 16 mln. klientų visame pasaulyje ir daugiau nei 300 tūkst. Lietuvoje, šiandien klientams Lietuvoje pristatė viešbučių ir nakvynės namų rezervavimo paslaugą „Stays“ (liet. „Viešnagės“).
„Stays“ paslauga
„Stays“ paslauga / Revolut nuotr.
Temos: 2 Kelionės Revolut

„Stays“ leidžia vartotojams atostogų nakvyne pasirūpinti ten pat, kur jie tvarko savo finansus – tiesiogiai „Revolut“ programėlėje. Tai pirmasis tokio tipo platformos pasiūlymas, kuris leis užsisakyti nakvynę be jokių užsakymo mokesčių. Tiesa, nors „Revolut“ netaikys jokių užsakymo mokesčių, kartais juos gali taikyti apgyvendinimo paslaugų teikėjai. Nakvynę užsisakę vartotojai iškart galės susigrąžinti iki 10 proc. užsakymo sumos atgal į savo „Revolut“ sąskaitą, rašoma įmonės pranešime spaudai.

2019 metais, kai dar buvo galima keliauti be apribojimų, „Revolut“ klientas iš Lietuvos viešbučių rezervavimui išleido vidutiniškai 223 eurus, skrydžiams – 212 eurų, o atsiskaitymams užsienio šalyse – 684 eurų.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Elektroninė prekyba
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Elektroninė prekyba

Taigi vien pinigų grąžinimas rezervuojant nakvynę per „Revolut“ klientui Lietuvoje leis sutaupyti vidutiniškai 22 eurus per metus, o, jei pasiūlymu pasinaudos bent 25 proc. klientų, iš viso nakvynes užsakantiems lietuviams „Revolut“ sugrąžins per 1,7 mln. eurų.

„Pasauliui po truputį pradedant atsiverti, matome, kad visi trokšta vėl keliauti, nesvarbu, ar tai būtų Palanga, ar Maljorka. Mes sukūrėme „Stays“, kad žmonėms būtų lengviau rasti ir užsisakyti puikias atostogas, jų trokštamoje vietoje. Po pusantrų metų nesibaigiančių ribojimų ir uždarymų norime suteikti žmonėms daugiau vertės keliaujant. Žengdamas į šią rinką „Revolut“ tampa dar patrauklesniu įrankiu keliaujantiems”, – sako Marselis Nikajus, „Revolut“ taupymo ir gyvenimo būdo paslaugų vadovas.

„Revolut“ klientai Lietuvoje programėlėje jau gali rinktis nakvynės vietas visame pasaulyje, nuo pigių nakvynės namų su pusryčiais iki unikalių namelių ar prabangiausių viešbučių. Ateityje „Revolut“ planuoja papildyti pasiūlymą ir kitomis su kelionėmis susijusiomis paslaugomis, pvz. skrydžių, automobilių, ekskursijų rezervavimu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas