Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Saldus verslas: dėl pirmo torto užsakymo Judita savo vyrą paprasčiausiai apgavo

Elektrėnuose esančiame prekybos centre galima įsigyti išskirtinių desertų. Toks gandas jau senokai vilnija apie Juditos ir Egidijaus Andriuškevičių verslą, kuriame vyras kuria ir gamina tortus, pyragaičius ir kitus skanėstus, o žmona rūpinasi jų pardavimu. Tačiau prisimindama verslo pradžią Judita juokiasi – teko imtis gudrybės ir vyrą apgauti.
„Dolce Amor“
Judita Andriuškevičienė / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Pradėjo nuo vestuvių užsakymų

Parduotuvė „Dolce Amor“ prekybos centre veikia jau beveik treji metai. Tačiau ne ji buvo Andriuškevičių verslo pradžia – įmonė gyvuoja jau beveik penkerius.

„Pradėjome mes nuo vestuvių užsakymų, mūsų startas buvo privatūs užsakymai, bet atėjo tokia diena, kai poreikis įsigyti čia ir dabar padidėjo. Viską, kas čia yra, gamina mano vyras. Mes dviese kartu viską pradėjome. Prieš penkerius metus man buvo 21-eri, jam – 27-eri.

Dirbome per du darbus, tai buvo mūsų papildoma veikla – atsidaryti konditerijos cechą, susipirkti įrangą. Tam tikrai reikėjo kelerius metus padirbėti per kelias darbo vietas, susitaupyti pinigų. Labai nenorėjome pulti į paskolas. Iš tėvų finansinės pagalbos kaip ir nebuvo.

Mano vyras baigęs konditeriją, pradėjo dirbti po mokslų, taip ir dirba“, – pasakojo Judita.

Vyras tuo metu dirbo restorane, kuriame pora ir susipažino. Judita neslepia nuolat kartojusi Egidijui, kad jo potencialas kur kas didesnis, negu reikia ten, o ir erdvės save realizuoti mažoka.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Andriuškevičių desertai
Luko Balandžio / 15min nuotr./Andriuškevičių desertai

Prisipažįsta – užsakymą sugalvojo

„Taip stūmiau ir stūmiau. Turiu pripažinti, kad nebuvo lengva. Bet viskas buvo taip, jog pateikiau jam kaip faktą – priėmiau užsakymą, nors jo nebuvo, buvau išgalvojusi. Pasakiau vyrui, kad jis turi namų sąlygomis iškepti tortą. Jis baisiai supyko – iš kur aš žinau, kad jam pavyks?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas