Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Sandėlio modernizavimas: kaip pasirinkti patvarų mobilųjį įrenginį, dirbantiems sandėliavimo ir logistikos srityje?

Pasaulį apėmusi Covid-19 pandemija išryškino prekių ir paslaugų tiekimo grandinės trūkumus ir ypač akcentavo modernizavimo ir automatikos reikšmę. Maždaug 45 proc. vartotojų šiandien apsiperka internetu – beveik trigubai daugiau nei iki pandemijos. Didėjant internetu apsipirkinėjančių vartotojų skaičiui, auga ir jų lūkesčiai – žmonės tikisi, kad užsakytos prekės juos pasieks greitai, o esamą užsakymo būklę bus galima patikrinti vos panorėjus. Visa tai didina iššūkius dirbantiems sandėliavimo ir logistikos srityje.
Sandėlio modernizavimas: kaip pasirinkti patvarų mobilųjį įrenginį, dirbantiems sandėliavimo ir logistikos srityje?
Sandėlio modernizavimas: kaip pasirinkti patvarų mobilųjį įrenginį, dirbantiems sandėliavimo ir logistikos srityje? / Partnerio nuotr.

Stebėti ir valdyti sandėlio logistikos operacijas leidžia inovatyvios mobiliosios programėlės ir išmaniosios technologijos, pavyzdžiui, patvarūs telefonai. Šiuolaikiški prietaisai yra pritaikyti darbui pačiomis sudėtingiausiomis sąlygomis. Jų ekranas reaguoja į prisilietimus net ir mūvint pirštines. Įrenginiai užtikrins reikiamą mobilumą ir pagerins sandėliavimo procesų efektyvumą, kartu taupydami įmonės išteklius.

Renkantis naują telefoną svarbus ne tik jo dizainas, gera kamera ar ryškus ekranas, bet ir fizinės modelio savybės. „Samsung“ mobiliųjų sprendimų verslui skyriaus vadovas Vaidas Bielinis dalinasi patarimais, į ką reikėtų atkreipti dėmesį, norint išsirinkti ypač patvarų įrenginį, pritaikytą darbui sudėtingomis sąlygomis.

Svarbiausia – atsparumas išorės veiksniams

„Biuruose ir gamybos bei logistikos srityse dirbančių žmonių kasdienybė skiriasi – pastarųjų darbui skirta įranga privalo pasižymėti ypač dideliu patvarumu. Sandėliuose susiduriama su temperatūrų kaita, drėgme, dulkėmis ir intensyvesniu judėjimu, – tikina „Samsung“ mobiliųjų sprendimų verslui skyriaus vadovas Vaidas Bielinis. – Atsižvelgiant į darbo sąlygas, įrenginys turėtų būti itin tvirtas ir atsparus dulkėms, drėgmei ir smūgiams. Būtent šiomis savybėmis gali pasigirti „Samsung Galaxy XCover 5“ telefonas“.

Dėl patvaraus ir sandaraus korpuso, „Samsung Galaxy XCover 5“ yra atsparus dulkėms ir vandeniui. „Jis išlieka sveikas nukritęs ant lygaus metalinio paviršiaus net iš 1,5 metro aukščio. Šis įrenginys taip pat yra atsparus vandeniui ir gali net iki 30 minučių būti panardintas į vandenį iki 1,5 metro gylio. Itin didelis sandarumas užtikrina, kad įrenginiui nepakenks ir dulkės ar kiti nešvarumai“, – telefono privalumus vardina ekspertas.

Pasak V. Bielinio, ieškantiems mobilaus įrenginio, kurį būtų galima pritaikyti dirbant sandėliavimo ir logistikos srityje, patariama atkreipti dėmesį į tokias savybes, kaip patobulintas lietimas, užtikrinantis didesnį ekrano jautrumą, taip pat papildomi priedai, pavyzdžiui, greitojo rinkimo mygtukai. Visa tai svarbu tam, kad įrenginio naudotojas galėtų saugiai ir patogiai naudotis telefonu, neeikvodamas laiko papildomiems veiksmams, pavyzdžiui, nusiimant ir vėl užsidedant darbui skirtas pirštines. „Samsung Galaxy XCover 5“ sprendžia šią problemą su integruota „Glove Touch“ technologija, kurios dėka pasinaudoti įvairiomis funkcijomis ar atsiliepti į skambučius galima nenusiimant pirštinių.

Dėmesys universalumui ir funkcionalumui

Šiuolaikiniai darbui pritaikyti išmanieji pasižymi daugiau nei vien tik telefonams būdingomis funkcijomis. Viena iš itin svarbių ir dažnai naudojamų – brūkšninių kodų skenavimo funkcija, kurią galima integruoti tiek išmaniuosiuose telefonuose, tiek planšetiniuose kompiuteriuose. Pasak V. Bielinio, brūkšninių kodų skenavimo funkcija yra integruota ir naujuosiuose „Samsung Galaxy XCover 5“ telefonuose.

„Įrenginys gali būti prijungtas prie sandėlio valdymo sistemos, o prekių vietą galima stebėti realiu laiku. Tai leis lengviau planuoti srautus ir palengvinti visos tiekimo grandinės darbą. Pažeidus prekes, jų neatitikimą galima užfiksuoti fotografuojant, o nuotrauką prisegti prie gaunamų krovinių formų“, – telefono galimybes vardina ekspertas.

Dar daugiau funkcijų efektyvesniam darbui

„Samsung Galaxy XCover 5“ išmanusis telefonas yra ne tik patvarus, bet tuo pačiu ir inovatyvus – jis užtikrina aukštą informacijos, esančios telefone apsaugą. Telefonas turi integruotą „Samsung Knox“ saugumo platformą, kuri saugo visą telefono vidinę informaciją.

Įrenginyje yra daugybė įvairių verslo poreikiams pritaikytų įrankių, kurie automatizuoja ir efektyvina darbą bei apsaugo nuo galimų klaidų. Telefone integruota „Samsung Knox Capture“ funkcija, kuria galima akimirksniu nuskanuoti reikiamus dokumentus, taip pat patogi „XCover Key“ funkcija, leidžianti išsyk pasinaudoti dažniausiai reikalingomis programomis. Pavyzdžiui, lengvai įjungti ir išjungti telefono nugarėlėje, šalia fotoaparato, integruotą žibintuvėlį, kurio gali dažnai prireikti dirbant sandėlyje.

Telefonas yra gerai pritaikytas lengvam bendravimui su kolegomis – priekinė kamera su „Live Focus“ funkcija puikiai tinka nuotoliniams vaizdo pokalbiams, o racijos pagalba komanda galės akimirksniu perduoti norimą informaciją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas