Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šarūnui Skyriui įteiktas „Vėjo energetikos dešimtmečio patarėjo“ apdovanojimas

Penktadienį, Palangoje, viešbutyje „Vanagupė“ vykusioje tarptautinėje konferencijoje „Lietuvos vėjo energetikai — 10 metų“, skirtoje tarptautinei vėjo dienai ir vėjo energetikos Lietuvoje dešimtmečiui paminėti, Lietuvos vėjo elektrinių asociacija (LVEA) įteikė apdovanojimus dešimtyje nominacijų.
Šarūnas Skyrius
Šarūnas Skyrius

Corporate Finance partneriui Šarūnui Skyriui buvo įteiktas „Vėjo Energetikos Dešimtmečio Patarėjo“ apdovanojimas, už investuotojų ir finansavimo pritraukimą į vėjo energetikos projektus.

Šarūnas per mane į vėjo energetiką įsitraukė dar 2003 metais – jau tada jis patikėjo mano vizija pastatyti pirmąjį vėjo jėgainių parką Lietuvoje, – prisiminė A.Naujėkas.

LVEA steigėjas, ilgametis prezidentas ir dabartinis tarybos narys Alvydas Naujėkas taip komentavo šį apdovanojimą: „Šarūnas per mane į vėjo energetiką įsitraukė dar 2003 metais – jau tada jis patikėjo mano vizija pastatyti pirmąjį vėjo jėgainių parką Lietuvoje, ir mes daugiau nei du metus dirbome komandoje, kol tą viziją pavyko realizuoti. Jis ir jo kolegos per pirmąjį Lietuvos vėjo energetikos dešimtmetį dirbo ties daugeliu finansavimo ir įmonių pardavimo sandorių, ir tuo reikšmingai prisidėjo prie to, kad šiandien vėjo elektrinės pagamina 6 procentus visos Lietuvoje suvartojamos elektros energijos.“

GILD Corporate Finance yra Baltijos šalių investicinis bankas, patariantis įmonių pirkimo, pardavimo ir susijungimo bei kapitalo pritraukimo klausimais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito