Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Saulius Bilys neatskleidžia, ar investuos į „Amber Grid“ akcijas

Ketvirtadienį veiklą pradėjusios dujų perdavimo įmonės „Amber Grid“ generalinis direktorius Saulius Bilys neatskleidžia, ar biržoje ketina pirkti įmonės akcijų.
Saulius Bilys
Saulius Bilys / Jurgitos Lapienytės nuotr.

„Yra įvairių būdų parodyti tikėjimą bendrovės perspektyva. Aš priėmiau pasiūlymą tapti “Amber Grid„ vadovu“, – interviu portalui eversus.lt sakė S.Bilys, paklaustas, ar ketina pasekti „Lietuvos dujų“ vadovo Viktoro Valentukevičiaus pavyzdžiu.

Pastarasis trečiadienį spaudos konferencijoje sakė, kad jo vadovaujamos įmonės akcijų yra įsigijęs, kad įrodytų, jog tiki šia bendrove.

S.Bilys eversus.lt teigė, jog nauji darbuotojai įmonėje buvo atrenkami konkurso keliu, jie perkelti tokiomis pat sąlygomis, kokias jie turėjo anksčiau.

„Bendrovės vadovybę sudaro generalinis direktorius ir trys pavaduotojai, atsakingi už konkrečias veiklos sritis: komercijos direktorius Vytautas Ruolia, technikos direktorius Andrius Dagys ir finansų direktorius Rimantas Šukys. Visi jie yra buvę “Lietuvos dujų„ darbuotojai“, – sakė jis.

Anot jo, gamtinių dujų perdavimo veiklą perėmus „Amber Grid“, „Lietuvos dujos“, kaip ir kiti perdavimo sistemos naudotojai, tampa „Amber Grid“ klientais. Tokių perdavimo sistemos naudotojų, sudariusių perdavimo paslaugos pirkimo sutartis metams, šiuo metu yra 85.

Anot S.Bilio, „Amber Grid“ akcijas kotiruoti biržoje nusprendė bendrovės akcininkai, ir tai buvo įrašyta į „Lietuvos dujų“ atskyrimo sąlygas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai