Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

SBA valdyboje – BCG vadovas M.Kotlarekas

Prie SBA grupės valdybos kaip nepriklausomas narys jungiasi konsultacijų bendrovės „Boston Consulting Group“ (BCG) partneris ir vadovas Marcinas Kotlarekas.
SBA biuras10
SBA biuras10
Temos: 2 Verslas SBA

Patirtį sukaupęs globalių verslų plėtros ir transformacijos srityse jis padės įgyvendinti SBA tarptautinės plėtros strategiją, pranešė SBA.

„Savo energija ir patirtimi padėsiu įgyvendinti SBA transformaciją į globalią, multikultūrinę įmonių grupę. Ne tik panaudojant turimą grupės potencialą, bet ir atrandant naujų strateginių tvaraus augimo galimybių bei plėtros krypčių“, – pranešime teigė M.Kotlarekas.

BCG nuo 2000-ųjų jis dirbo verslo strategijų, finansų, pokyčių vadybos, įsigijimų, rinkodaros ir kitose srityse. Anksčiau M.Kotlarekas dirbo automobilių gamybos kompanijoje „Daimler Chrysler“.

Iš viso SBA valdyboje dirbs du nepriklausomi nariai. Prie jos jau anksčiau prisijungė konsultacijų įmonės „Civitta“ įkūrėjas, dirbęs verslo konsultacijų įmonėje „McKinsey&Company“ Adamas Saulius Vaina.

Grupės valdyboje dirba SBA viceprezidentas Egidijus Valentinavičius, bendrovių „SBA Modular“ ir „Robotex“ valdybos pirmininkas Kęstutis Bagdonavičius. Valdybai vadovauja Arūnas Martinkevičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas