Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

SEB banko Lietuvoje Personalo departamento direktore paskirta Kristina Astrauskienė

Kristina Astrauskienė, dabartinė SEB banko Baltijos šalių mažmeninės bankininkystės personalo partnerė, paskirta nauja SEB banko Lietuvoje Personalo departamento direktore. Šiose pareigose ji pakeis Ugnių Vipartą, kuris neseniai buvo paskirtas SEB banko Rytų regiono vadovu, rašoma pranešime spaudai.
Kristina Astrauskiene
Kristina Astrauskiene / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Verslas SEB bankas

K.Astrauskienė personalo valdymo srityje dirba jau 20 metų, o prie SEB personalo komandos prisijungė prieš 11 metų kaip mokymo programų vadovė.

„Kristina nuosekliai kilo vidiniais karjeros laiptais ir gerai pažino daugumą SEB banko personalo valdymo sričių, sėkmingai inicijavo, valdė bei įgyvendino įvairius žmogiškųjų išteklių projektus Lietuvoje ir Baltijos šalyse. Šiandien darbo rinka keičiasi itin sparčiai, todėl Personalo departamentas yra strateginis partneris mūsų organizacijos transformacijos, lyderystės kultūros ugdymo ir naujų darbo būdų diegimo kelyje. Taip pat mums svarbu išlikti patrauklia darbo vieta čia jau dirbantiems ar įsidarbinti norintiems pradedantiesiems darbuotojams, talentams ir patyrusiems vadovams“, – sako SEB banko Lietuvoje vadovė Sonata Gutauskaitė-Bubnelienė.

K.Astrauskienė yra studijavusi verslo administravimą ir vadybą, taip pat personalo valdymą Vilniaus universitete.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas