Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

SEB grupės paslaugų centras atidarė Technologijų padalinį Kaune

SEB grupės paslaugų centras, vienas didžiausių verslo paslaugų centrų Lietuvoje, kuriame dirba daugiau kaip 1700 darbuotojų, atvėrė savo Technologijų padalinį Kaune, rašoma pranešime spaudai.
SEB grupės paslaugų centras atidarė Technologijų padalinį Kaune
SEB grupės paslaugų centras atidarė Technologijų padalinį Kaune / Bendrovės nuotr.

Paslaugų centro plėtra ne tik leis pritraukti naujų IT talentų, bet ir suteiks galimybę dabartiniams SEB darbuotojams, gyvenantiems Kaune, dirbti iš modernaus ir patogaus biuro arčiau namų. Šiuo metu naujame Kauno biure, kuris įsikūręs pačioje miesto širdyje, yra 20 darbo vietų, tačiau atsižvelgiant į augančius poreikius, darbo vietų skaičių planuojama plėsti.

„Po 16 metų SEB grupės paslaugų centro įsikūrimo ir plėtros Lietuvoje, mes žengiame naują svarbų žingsnį – atveriame Technologijų centro duris antrame pagal dydį Lietuvos mieste. Nors biuro darbo vietų skaičius dar nedidelis, tačiau svarstysime galimybę jį plėsti, jeigu matysime didesnį darbuotojų Kaune poreikį“, – sako Rasa Lapinskaitė, SEB grupės paslaugų centro vadovė.

Bendrovės nuotr./SEB grupės paslaugų centras atidarė Technologijų padalinį Kaune
Bendrovės nuotr./SEB grupės paslaugų centras atidarė Technologijų padalinį Kaune

„Technologijos yra svarbiausia SEB inovacijų varomoji jėga. Esame vienas didžiausių IT darbdavių Baltijos regione, todėl nuolat ieškome geriausių talentų ir naujų galimybių. Džiaugiamės, kad žengiame pirmą svarbų plėtros Kaune žingsnį. Tikimės, kad įsikūrimas Kaune leis mums išplėsti IT talentų ratą ir dar geriau patenkinti dabartinių darbuotojų poreikius“, – sako SEB grupės IT sprendimų klientams vadovas Johan Forsberg.

SEB Technologijų centras Kaune įsikūręs Nemuno g. 3, tame pačiame pastate, kuriame yra SEB banko filialas. Iš pačioje miesto širdyje įsikūrusio centro patalpų atsiveria nuostabus vaizdas į upę, įrengtą graži terasa, jauki virtuvė ir viskas, ko reikia produktyviai darbo dienai biure.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?