Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

SEB įsteigė tvarumo vadovo pareigybę

SEB banko Lietuvoje tvarumo vadovu paskirtas Audrius Rutkauskas. Tai nauja pareigybė banke. Iki šiol A.Rutkauskas vadovavo SEB Inovacijų centrui Lietuvoje.
„SEB bankas“
„SEB bankas“ / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.
Temos: 2 Verslas SEB bankas

Jis taip pat prisijungs prie naujai įsteigto SEB Tvarios veiklos biuro Baltijos šalyse, kur drauge su Latvijos ir Estijos kolegomis bus atsakingas už tvarumo sritį, praneša SEB bankas.

Pasak pranešimo, tai strategiškai svarbus žingsnis įgyvendinant tvarumo tikslus – atsižvelgti į klimato kaitos, lyčių lygybės, įtraukties ir įvairovės bei poveikio gamtai aspektus.

„Šiandien tvarumo darbotvarkė banke yra labai intensyvi, matome ir visuomeninių organizacijų, mūsų klientų, įstatymų leidėjų, priežiūros institucijų ir reguliuotojų aktyvumą šioje srityje. Žvelgiant iš banko perspektyvos, jau dabar kasdien dirbame, kad padėtume klientams ir šalies ekonomikai žaliosios transformacijos kelionėje“, – pranešime sako SEB vadovė Sonata Gutauskaitė- Bubnelienė.

Vartotojų aljansas šią savaitę pristatė pirmą kartą atliktą bankų tvarumo tyrimą, kuris parodė, kad didžiausių Lietuvos bankų tvarios veiklos rodiklio vidurkis yra žemas – dešimtbalėje sistemoje aukščiausias rodiklis yra šeši.

SEB tyrime buvo antras, surinkęs 5,76 balo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas