Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

JAV bendrovė dar šiemet Lietuvoje pasamdys 100 darbuotojų: štai, kokių specialistų ieško

Šią savaitę JAV saugių apmokėjimo sprendimų bendrovės „Shift4 Payments Lithuania“ darbuotojų skaičiui perkopus 500 ribą, bendrovė skelbia nemažinsianti darbuotojų samdos tempo ir per likusius šių metų mėnesius planuojanti įdarbinti dar daugiau nei 100 specialistų. Metų pabaigoje Lietuvos padalinyje kompanija tikisi turėti apie 650 dirbančiųjų, rašoma „Shift4 Payments Lithuania“ pranešime spaudai.
Tadas Vizgirda
Tadas Vizgirda / „Shift4 Payments Lithuania“ nuotr.
Temos: 1 Tadas Vizgirda

„Shift4 Payments Lithuania“ vadovas Tadas Vizgirda sako, kad toks darbuotojų augimas yra ne atsitiktinis, o susijęs su bendrovės plėtros planais Europos rinkose. Jis pripažįsta, kad sparti komandos plėtra yra nemenkas iššūkis ne tik įmonės personalo specialistams, bet ir visai organizacijai, todėl tenka ieškoti būdų, kaip trumpinti įdarbinimo procedūras, operatyviai įrengti darbo vietas.

„Didžiausia darbo vietų plėtra vyksta mūsų Operacijų valdymo departamente, kuriame dirbantys kolegos aptarnauja įmonės klientus visame pasaulyje. Iki metų pabaigos turime išpildyti rekordinį darbuotojų skaičiaus augimą, todėl ieškome galimybių kaip maksimaliai trumpinti atrankų laiką, procesus, neprarandant darbuotojų samdos kokybės“, – plėtros iššūkius vardija T.Vizgirda.

Nors vis dažniau pasigirsta kalbų apie ekonominį sulėtėjimą, bendrovė laikosi pozicijos išlaikyti stabilų darbuotojų skaičių, kuris visoje „Shift4“ bendrovėje šiuo metu siekia per 2500 darbuotojų.

Anot T.Vizgirdos, šiemet Lietuvos padalinys auga reikšmingiausiai kompanijoje istorijoje net tik darbuotojų skaičiumi, bet ir mūsų šalies padaliniui suteikiamomis funkcijomis bei kompetencijomis. Augimas, pasak vadovo, taip pat susijęs ir su bendrovės plėtros planais Europoje.

Šiuo metu bendrovė Lietuvoje ieško klientų aptarnavimo specialistų, techninio aptarnavimo darbuotojų, įvairių profilių programuotojų, testavimo inžinierių ir kt. technologijų specialistų. Bendrovės skelbiamas atviras karjeros pozicijas galima rasti čia.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas