Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Simona Balčiūnaitė skiriama SEB Baltijos šalių atitikties vadove

Simona Balčiūnaitė, šiuo metu vadovaujanti SEB banko Atitikties departamentui Lietuvoje, nuo šiandien paskirta SEB Baltijos šalių atitikties vadove. Pradėjusi darbą SEB Baltijos šalių tarnyboje, ji ir toliau vadovaus banko Atitikties departamentui Lietuvoje, rašoma pranešime žiniasklaidai.
Simona Balčiūnaitė
Simona Balčiūnaitė / „SEB“ nuotr.
Temos: 1 SEB bankas

„Džiaugiuosi šiuo nauju Simonos karjeros etapu. Pastarieji metai buvo intensyvūs, jautėme didelę atsakomybę ir pareigą atitikti bankui keliamus reikalavimus, tęsėme aktyvų bendradarbiavimą su priežiūros institucijomis. Simonos indėlis šioje srityje buvo vertingas ir svarbus. Tikiu, kad jos įgyta patirtis leis ir toliau sėkmingai tęsti darbą ir SEB Lietuvoje, ir Baltijos šalių tarnyboje“, – sako SEB banko Lietuvoje prezidentas Raimondas Kvedaras.

Daugiau negu 10 metų tarptautinę patirtį bankų ir finansų teisės srityje Simona sukaupė dirbdama ir viešajame, ir privačiame sektoriuje įvairiose pareigose – Vertybinių popierių komisijoje, Lietuvos banko Priežiūros tarnyboje, finansų sektoriaus bendrovėje, taip pat stažavosi Europos Komisijoje ir Jungtinių Tautų Organizacijoje, dalyvavo derybose dėl Europos Sąjungos finansinių priemonių rinkų reguliavimo (MiFID 2) Lietuvai pirmininkaujant Europos Tarybai.

Nuo 2016 metų Simona dirbo SEB banko Atitikties departamento specialiste-teisininke ir duomenų apsaugos pareigūne. Simona yra įgijusi du teisės magistro laipsnius – Vilniaus universitete ir Turino universitete Italijoje. Nuo 2019 m. rugpjūčio ji vadovauja Atitikties departamentui Lietuvoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas